Se det søde billede: ‘Sporløs’-deltager får besøg af familien i Danmark

Hun deltog i ‘Sporløs’ for at møde sin biologiske mor. Det lykkedes ikke, men til gengæld har hun set meget mere til sin søster.

Af Lotte Knudsen - 23. november 2022 kl. 16:03

I januar i år rejste 50-årige Lotte Rydahl med tv-vært Mette Frisk og resten af tv-holdet til Finland for at finde sin biologiske mor. Det lykkedes. Men da tv-holdet mødte op foran morens dør i det sydlige Finland, var budskabet klart: Lottes biologiske mor ønskede ikke at møde sin datter.

LÆS OGSÅ: Jonas fra ‘Sporløs’ deler glædelig nyhed

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Stephanie taler om angst til bogreception til ‘Homies’.

Besøg i Danmark

Rejsen til Finland var dog langt fra forgæves. Udover sin biologiske mor fandt Lotte også sin to år ældre storesøster, Erika, og hun ville meget gerne ses.

LÆS OGSÅ: Ny sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ : Skal du være med?

I dag har de to søstre stadig kontakt, og de har ses én gang siden programmet.

– Hun har været i Danmark og besøge mig to dage i august. Hun havde to finske venner med, som talte noget bedre engelsk, end hun gør. Det hjalp os med at forstå hinanden, forklarer Lotte, som i dag er i fuld gang med at lære finsk på Duolingo.

– Det kan godt være lidt akavet nogle gange, men vi har den samme skæve humør og kan grine af de samme ting. Så det er virkelig dejligt.

Se billedet fra besøget herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Matador’-stjernen Jens Arentzen er død

Ro og forståelse

– Min søster har fortalt mig, at det er ikke, fordi min mor ikke vil se mig. Det er, fordi hun ikke kan. Det gør for ondt på hende. Min søster har sagt, at hun aldrig kommer tilgive sig, for hun er stædig. Det har jeg accepteret, lyder det.

Tilbage til Finland

Lotte håber på at bevare sit forhold til søsteren, og faktisk har hun allerede besøgsplaner i kalenderen.

– Jeg skal besøge min søster i Finland til februar. Vi har planlagt, at vi skal ud til hendes to venner, som har en sauna ude i vildmarken, fortæller Lotte Rydahl, som slet ikke kan vente til nytåret er overstået, og det bliver uge 6.