'X Factor'-Tine: Svært at blive taget seriøst

Talentshowet er ingen nem vej til succes på den musikalske scene. Det ved den unge sangerinde.

X Factor
Af Mikkeline Andersen - 10. januar 2015 kl. 13:50

Tine sang sig til en smuk 2. plads ved ‘X Factor’ i 2010, og selvom den 21-årige sangerinde er på vej med sit første debutalbum, så har vejen dertil ikke været enkel.
– Det kan være rigtig svært at blive taget seriøst i musikbranchen efter en deltagelse i ‘X Factor’, og det har jeg også mærket på egen krop. ‘Men X Factor’ er bestemt ikke noget, jeg fortryder. Jeg har fået mere ud af min deltagelse, end jeg nogensinde kunne drømme om, siger Tine til DR.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer forstår deltageres fortrydelse
Særlig tak tl Remee
Det var i samarbejde med Remee, at Tine nåede til finalen i talentshowet. Hele vejen var dommeren en god støtte for hende, og det har ikke ændret sig.
– Remee var der rigtig meget efter ‘X Factor’. Han var med til at sørge for at træffe de rigtige valg og komme med vejledning, indtil jeg var klar til at stå på egne ben. Jeg ved, at hvis jeg får brug for en snak eller et godt råd, så vil han altid være der.
LÆS OGSÅ: Blachmann: ‘X Factor’ skal ikke skabe stjerner
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.