'X Factor'-Tannaz: Synger fars yndlingssang

16-årige Tannaz skal fredag prøve kræfter med et af nutidens største hits, og sangen vækker helt særlige minder i hende.

Af Newspaq - 27. februar 2015 kl. 14:55

I sidste uges ‘X Factor’ røg 16-årige Tannaz i farezonen. Nu er planen for, hvordan den modne sangerinde undgår farezonen igen, lagt.
Til fredagens liveshow er sangvalget derfor faldet på en af hendes favoritsange, der vækker bestemte følelser i den unge fynbo.
– Det er en sang, der altid bringer minder, om hvordan jeg startede med at elske musik, og elske den genre af musik, siger Tannaz og afslører, at hun skal synge nummeret “Back to Black” fra Amy Winehouse.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vært på sammenbruddets rand
Fars yndlingssang
Men sangen har også en helt speciel plads i den nærmeste familie.
– Det er min fars yndlingssang. Så da jeg fortalte, at jeg skal synge den sang, blev han virkelig glad. Det har altid været den sang, vi satte på, når vi var hjemme hos ham, siger Tannaz til Newspaq.
Hendes far bor til dagligt i New York, og de to ser kun hinanden en enkelt gang om året. Alligevel forsøger hendes far at følge med i sin datters X Factor-optræden via YouTube, fortæller Tannaz.
Og når det nu er fars yndlingssang, så er hun også klar til at give den en ekstra skalle, forsikrer hun.
– Det er meget vigtigt for mig, at jeg kommer stærkt igen, og det gør jeg helt sikkert med denne sang, siger Tannaz.
Se ‘X Factor’ i aften klokken 20:00 på DR1.
LÆS OGSÅ: Remee: Jeg er en halv-besat tosse
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser