Vind Christophers nye bog

Christophers bog er strøget direkte ind på bestsellerlisten over biografier, og nu kan du vinde et eksemplar af sangerens første bog.

Christopher, paradise hotel
Af Louise Vilsbøl - 7. november 2014 kl. 12:50

Han har talentet, han kan synge, spille, danse og skrive hits. Og så er han samtidig utrolig ydmyg og taknemlig for alt det, han har opnået. Det hårde arbejde og de mange timer i studiet har på rekordtid gjort Christopher til Danmarks superstjerne nummer 1, og rent musikalsk hører han nu til i samme liga som de store udenlandske stjerner.
I sidste uge kunne han så også føje titlen forfatter til sit CV, da han i samarbejde med forfatteren Katrine Memborg udgav sin biografi. Bogen går tæt på mennesket Christopher, hans barndom, hans musikdrømme og ikke mindst forholdet til hans familie. Derudover kommer forfatteren også ind på kærligheden, som bekendt fyldte en hel del i starten af karrieren.

Foto: Forlaget Lindhardt og Ringhof

Foto: Forlaget Lindhardt og Ringhof


Christopher ER uden tvivl Danmarks største, mandlige popstjerne, og alle fans har fortjent en bog om Christopher, hvor rigtig meget af det allerbedste er samlet: Christophers karriere, hans sange, tekster og måden, han arbejder på.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Christopher løb med Medinas pris
Vil du vinde bogen?
Hvis du ikke allerede har fået fingre i Christophers bog, så har du nu muligheden for at vinde den. Alt hvad du skal gøre er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål.
Ved hvilken prisuddeling vandt Christopher i denne uge prisen som ‘Best Danish Act’?
Skriv svaret i kommentarfeltet på facebook. Der trækkes en vinder lørdag, søndag og mandag klokken 13.00.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.