Vildere end ‘Klovn’: Casper Christensen klar med ny serie

Casper Christensen er klar med en ny mockumentary, hvor han skal indtage Norge.

Af Jonas Sand - 10. december 2018 kl. 16:58

Igennem en lang række år har Casper Christensen opnået stor berømmelse i Danmark, men uden for de danske grænser er populariteten ikke helt lige så stor. Det skal der nu laves om på i en ny tv-serie, der får premiere på TV3 og Viaplay i løbet af 2019.
‘Casper erobrer Norge’ er en fiktiv dokumentarserie, en såkaldt mockumentary, der viser danskerens desperate forsøg på at blive berømt i nabolandet Norge. Det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.
Seerne kommer tæt på Caspers forsøg på at opnå berømmelse udenfor det danske kongerige, efter at danskerne efterhånden er blevet godt trætte af at høre om komikerens mange eskapader og skandaler. Ifølge Casper selv er serien ikke en ny ‘Klovn’, men har sin egen fortælling, hvor det er lykkedes at få mange norske berømtheder med på Caspers eventyr i nabolandet.
– Det bliver langt vildere, mere dokumentarisk, og i modsætning til ‘Klovn’, hvor hver episode er en historie, kommer historien til at strække sig over hele sæsonen, siger Casper Christensen i pressemeddelelsen.
LÆS OGSÅ: Casper Christensen sælger ud: Jeg vil bruge energien anderledes

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre om dengang, da Casper Christensen tog røven på ‘Mig og min mor’-deltageren Joy.


LÆS OGSÅ: Casper Christensens firma er gået konkurs

Norske stjerner på rollelisten

Det er første gang Casper er på optagelser i Norge, og komikeren sender stor ros i nordmændenes retning.
– Det har været enormt sjovt at indspille en serie i Norge. Grundlæggende er der ikke den store forskel på at indspille i Danmark og i Norge, men jeg er blevet mødt af en kæmpe imødekommenhed og stor velvilje fra de norske gæsteskuespillere, som jeg ikke har oplevet før. Det er jeg enormt taknemmelig for, siger Casper Christensen.
Optagelserne blev afsluttet i november, og serien forventes at få premiere senere i 2019. Blandt de øvrige skuespillere, der er med i serien, er der fra nordmændenes side et velkendt persongalleri, som består af både verdensmestre, etablerede skuespillere og profilerede forretningsmænd på castlisten.
‘Casper erobrer Norge’ kommer til at bestå af otte episoder á 22 minutter. Serien forventes at få premiere på TV3 og Viaplay i 2019.
LÆS OGSÅ: Casper Christensens søn jubler: Får natklub af far