‘Vild med dans’-stjernes store problem: Jeg er en dårlig taber

For nydanseren er det så stort et problem, at det var med i hans seriøse overvejelser om, hvorvidt han ville være med i danseprogrammet.

Af Amalie Jensen - 7. oktober 2022 kl. 18:55

‘Vild med dans’ er som bekendt en konkurrence, og hver uge må et par se sig slået og skal forlade programmet. Og selvom det aldrig er rart at tabe, så er det et ekstra stort problem for en af årets nydansere.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’: De ryger i aften

HER&NU har bad skuespiller Caspar Phillipson og hans partner Malene Østergaard om at pege på, hvem af dem der er den dårligste taber. Og her var Caspar meget hurtigt til at vende begge sine pegefingre mod sig selv.

– Det er mig, udbrød han.

LÆS OGSÅ: Jimilian med stor gestus til Asta i aftenens ‘Vild med dans’

Faktisk er han en dårlig taber i en sådan grad, at det var ved at afholde ham fra at ville deltage i programmet.

– Jeg er en forfærdelig dårlig taber. Det stikker simpelthen af. Det var en af mine seriøse overvejelser i forhold til at være med. Det er ikke en styrke hos mig at kunne håndtere nederlag, forklarer Caspar.

LÆS OGSÅ: Sonny afslører kæreste: Klar til børn

Det gælder dog kun, når der er noget på spil for Casper. Et nederlag i et simpelt spil Ludo med børnene kan han nemlig godt håndtere.

– Jeg har hørt om folk, der snyder, når de spiller med deres børn. Det gør jeg dog ikke. Så må man jo bide i det sure æble.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Vild med dans’-deltager single igen

Dårlig taber heller ej, så har Caspar og dansepartner ikke så meget at bekymre sig om. De er nemlig storfavoritter til at vinde hele sæsonen 2022 af ‘Vild med dans’.

Skulle parret vinde som forventet, så får du dine penge igen 1,8 gange hos Danske Spil.