‘Vild med dans’-deltager i jubel: Jeg skal giftes

Nydanseren er en glad mand, for ikke nok med at han skal deltage i ‘Vild med dans’, så fik han også et ja, da han gik på knæ for sin kæreste.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. september 2021 kl. 19:25

Marathonløber Abdi Ulad, 30, skal om kun få dage på gulvet i ‘Vild med dans’, men i anledning af Zulu Comedy Galla har han en friaften fra danselokalet. Her møder han op med sin forlovede, Karen.

De to har været kærester, siden de gik på gymnasiet sammen for ni år siden, og nu skal de snart giftes.

LÆS OGSÅ: Deltager i voldsom ulykke: ‘Robinson’ har taget alt fra mig

– Vi har ikke nogen eksakt dato på, men vi regner med, at det bliver næste forår, siger Abdi, der til daglig for klubben Hvidovre AM, og senest opnåede en 23. plads i maratonløb ved OL i Tokyo.

Han friede til sin kæreste i foråret 2020, og dengang var planen, at brylluppet skulle holdes i efterår efter OL. Men som så mange andre, så måtte de også på grund af corona udskyde festen.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson ‘Robinson’

Nu er planen at blive gift i 2022. Det skal være et hyggeligt, roligt bryllup med de nærmeste venner og familien, hvilket stemmer godt overens med de rammer, Karen kommer fra på Ærø.

Artiklen fortsættes under billedet…

Abdi Ulad skal danse med Malene Østergaard i ‘Vild med dans’ 2021. (Foto: Henrik R. Petersen.)

– Det er jo svært at beskrive, hvad der er romantisk, og hvad der ikke er romantisk, men jeg synes, jeg gjorde en god figur, og hun er der stadig, så jeg er en rigtig glad mand og glæder mig enormt meget til den store dag, fortæller Abdi om frieriet.

Han stiller op til ‘Vild med dans’ med den professionelle danser Malene Østergaard.

LÆS OGSÅ: SE HER: Vild kemi mellem Asta Björk og Jimilian