Vidste du det? Bros søster har været med i 'Paradise'

‘Paradise’-hunken havde en familiehemmelighed omkring ‘Paradise Hotel’, som han ikke har fortalt om.

Af Louise Vilsbøl - 9. juli 2018 kl. 20:55

I flere tilfælde er der dukket søskendepar, venner hjemmefra eller tidligere kærester op på ‘Paradise Hotel’, men realtionerne kommer altid frem på tv. Det har dog ikke været tilfældet i denne sæson, hvor sangeren Bro tjekkede ind. Det viser sig nemlig, at hans søster har været med i ‘Paradise Hotel’ for nogle år siden.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
Amanda Diana Busk var med i sæson 9 i 2013, hvor hun tjekkede ind i afsnit 4 sammen med Nathja, som de fleste måske vil huske for flirten med Stolle. Da de to babes tjekkede ind, skulle deltagerne vælge, hvem af de to, de bedst kunne lide. De valgte Nathja, som fik en partner, og Amanda skulle selv forsøge at finde en. Det lykkedes ikke, og hun røg ud igen i samme uge, da der var parceremoni.
LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler og Lea Hvidt: Derfor blev vi gift i Italien
Men hun kan da prale af at have været på hotellet i dobbelt så lang tid som sin bror, der kun var der i to dage. Nu må vi vente spændt og se, om deres mindste bror også kommer med i ‘Paradise Hotel’ – måske er det ham, der skal løbe med sejren eller bare slå familie-rekord på ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
Se billeder af Amanda og hendes ældste lillebror, Bro, herunder:


LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Paradise’-Lenny dropper Philip


 

De bedste ☀???

A post shared by Amanda Diana Busk (@amandadianabusk) on


 

✌???

A post shared by Amanda Diana Busk (@amandadianabusk) on