Væltet med kærlighed: Ung mor afslører familieforøgelse

‘De unge mødre’-deltageren får snart et nyt medlem i familien.

Af Jonas Sand - 23. juli 2019 kl. 19:25

En trist Amandha Gabriella Glæsner – der medvirkede i ‘De unge mødre’ som Amanda Sisse – måtte for to år siden tage den svære beslutning, at familien skulle af med sønnen Williams kat, da den unge mor var allergisk over for den.
William blev i første ende meget ked af det, men han kunne godt forstå det, efter Amandha og ham talte om det. Han ville dog stadig gerne have et kæledyr, og sønnen havde især en slange i tankerne.
LÆS OGSÅ: Ung mor var til numerolog og ændrede navn: Nu gør hun status tre år efter
Onsdag får familien så et ekstra medlem, men den Amandha kan glæde sig over, at det ikke bliver en slange. Det skriver den unge mor på sin blog.
– William har sparet sammen til en sød lille skægagame. Jeg har selv som barn haft en hel del krybdyr, og jeg ved derfor en masse om blandt andet denne art. Derfor var mine klare anbefaling til ham også, at det skulle være sådan en slags i stedet for en slange, da han vil få meget mere glæde af denne, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘De unge mødre’-mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Williams geniale forslag, da Amandha skulle skifte navn.

LÆS OGSÅ: Hård besked til ung mor: Du burde ikke have børn

Sparet en masse op

Derfor tog den unge mor sin søn med ud at kigge på den slags dyr, og William var med det samme vild med dem. Derfor begyndte han at spare sammen, så de kunne købe en i løbet af sommerferien.
– Han har sparet godt 4000 kroner sammen på det halve år – gemt alt fra julegaver, fødselsdagsgaver og lommepenge. Han havde dog nogle af pengene med på ferien til Mallorca, men ellers havde han lagt til side, så han havde til dyret. Jeg er skide stolt af, at han er så god med sine penge. Når der virkelig virkelig er noget, han ønsker sig, så rører han ikke en krone, før det er lykkedes. Beundringsværdigt, skriver den unge mor.
Amandha er ikke er i tvivl om, at det nye familiemedlem får det godt hos dem.
– Den, William skal have, er kun 14 dage gammel, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den bliver væltet i kærlighed herhjemme, slår den unge mor fast.
Her kan du læse hele hendes blogindlæg om familieforøgelsen.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Skal Nadia Shila og Jeremy have endnu et barn?