UUH! Christel taler ud om ‘Ex on the Beach’-deltagelse

Christel blev overrasket, da hun fandt ud af, at Teitur er med i ‘Ex on the Beach’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. september 2021 kl. 13:04

For tiden kan man se Teitur Skoubo deltage i ‘Ex on the Beach’ 6 på Gran Canaria, og her bliver han hårdt ramt, da eksen fra Færøerne, Teresa, melder sin ankomst. I den forbindelse fortæller han, at Teresa er en af de to ekser, han frygter at se i villaen.

Det vides ikke, hvem den anden eks er, men et godt bud kunne være Christel, og da Realityportalen møder hende på den røde løber til ‘Stjerne Boksning’, kommenterer hun på, om hun kommer til at tjekke ind i ‘Ex on the Beach’, og hvordan hun reagerede, da hun fandt ud af, at Teitur er med.

– Det kunne da være spændende, hvis jeg kom, det ville jeg da egentlig også selv synes. Men jeg vil sige, at da jeg fandt ud af, at Teitur var med, og der var de her teaser-videoer, så kunne jeg da godt tænke: “Uha!”. Men jeg synes jo, han laver mega godt tv, så det er mega godt, siger hun.

LÆS OGSÅ: Deltager i voldsom ulykke: ‘Robinson’ har taget alt fra mig

Christel følger også selv med i ‘Ex on the Beach’.

– Men det er ikke, fordi jeg sidder klar hver søndag klokken 10. Men jeg ser afsnittene, og det har jeg gjort med alle ’Ex’-hold. Jeg synes, det er et mega fedt princip, faktisk, siger baben.

Hun har ikke længere nogle følelser i klemme, når det gælder hende og Teitur, og derfor gør det hende ikke noget at se ham sammen med andre piger i realityprogrammet. Men hun havde ikke regnet med at se ham som en af deltagerne.

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaard om Robert Hansen: Vi snakker sammen hele tiden

Artiklen fortsættes under videoen…

– For han har jo så mange ting om ørerne og har et arbejde, hvor det næsten ikke kan lade sig gøre, men der ved jeg jo, at der er kommet en særkontrakt til ham, for han skal jo være der (Til stede som online coach, red.). Men det kom ikke som et kæmpe chok, for det er Teitur, så selvfølgelig skal der jo ske et eller andet.

I dag har Teitur og Christels et fint forhold. De ses, men de ses ikke ofte.

LÆS OGSÅ: Efter møde på Tinder: Linse giver ny status på kærligheden

– Vi har jo været en del af hinandens liv, så derfor ville det være mærkeligt, hvis man bare hadet hinanden og ikke kunne hjælpe hinanden.

LÆS OGSÅ: Linse afslører barsk side af venskabet med Didde: Det er aldrig vist i ‘Bryggen’

Læs mere om