'De unge mødre': Det ønsker vi i det nye år

Et nyt år står for døren, og det betyder nytårsforsætter og nye drømme.

Af Jonas Sand - 30. december 2017 kl. 18:55

2017 nærmer sig afslutningen, og et nyt år står for døren. For mange betyder det nytårsforsætter og store drømme for det nye år, og sådan forholder det sig også hos ‘De unge mødre’-deltagerne.
Herunder kan du læse, hvad en række af de tidligere og nuværende deltagere fra reportageserien drømmer om.
LÆS OGSÅ: Louise Brylles store nytårsdrøm: Jeg vil giftes!

I videoen under kan du se nogle skønne, gamle klip fra ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Disse ‘De unge mødre’-deltagere medvirker i nyt program
Melissa Ploug

De unge mødre

Melissa Ploug. (Foto: Krestine Havemann/SBS)


– Jeg ønsker fortsat et vægttab, efter jeg har født Justin. Jeg har givet lidt op grundet alt for meget arbejde – siger min familie, men jeg er og bliver en arbejdshest. Og penge giver en muligheder og frihed, siger Melissa, der også drømmer om flere andre ting.
– Foruden vægttab ønsker jeg at blive langt sundere for at opnå maksimal energi til at kunne være der 100 procent for børnene efter job også, som man eksempelvis er i weekenderne. Så kunne jeg godt tænke mig at opnå et drømmejob, som jeg endnu ikke ønsker at afsløre.
– Jeg sparer sammen til et par ønsker – blandt andet en mommy make-over. En kæmpe operation, som jeg rent egoistisk brændende ønsker. Efter jeg har sat to lækre drenge til verden, har tyngdekraften snuppet lidt hud! Og når jeg så oveni købet kommer i mål med vægten – forhåbentlig – så bliver det nok langt værre.

Victoria Damkjer. (Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)


– Jeg håber, at 2018 bliver så sød ved mig, at jeg om to år i 2020 kan stå i en krop, jeg føler mig tilpas i, mens jeg kan tonse rundt med mine lækre børn, tage til og fra mit drømmejob og samme år blive 30 år, slutter Melissa.
Victoria Damkjer
– Vi har ikke rigtig nogle nytårsfortsætter eller store ønsker for 2018. Bare det fortsætter, som det går lige nu, og så ønsker vi selvfølgelig, at Noah får en rigtig god før-skole-start til april, slår den unge mor fast.
Nanna Eliasen
De unge mødre

Nanna Eliasen og datteren Malucca. (Foto: Kanal 4/Janus Nielsen)


– Vi har vist ikke rigtig nogle nytårsfortsætter. Det gør jeg mig ikke rigtig i mere. Der har været for mange slankekure, der er røget i vasken på den konto, griner Nanna, der alligevel har et par ønsker for det nye år.
– Men jeg ønsker, at 2018 bliver året, hvor tingene falder på plads, behandlingen af mit sind starter, og Malucca skal starte i skole. Så der skal nok ske nogle spændende ting.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor er blevet forlovet

Louise Brylle og familien. (Foto: Janus Nielsen / Kanal 4)


Louise Brylle
– 2018 bliver for mit vedkommende et år, hvor jeg skal i gang med at tabe den graviditetsvægt, jeg har taget på i år. Så mit mål er i hvert fald at tabe 20 kilo. Jeg har mange ønsker og forhåbninger, men det har jeg hvert år, siger Louise Brylle med et grin.
– Mit største ønske er uden tvivl at blive forlovet – og gift om nogle år. Men lad os nu se, hvornår det bliver til noget. Det er jo Jesper, der styrer det. Men udover det ønsker jeg bare en dejlig, lys fremtid for vores lille familie, som jeg elsker af hele mit hjerte og nyder hver dag.

Maria Sebens. (Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)


Maria Sebens
– I det nye år glæder jeg mig til at se, hvad året bringer med sig. Jeg har ikke direkte noget nytårsforsæt, men hvis jeg skal have noget at gå op i i løbet af året, så er det at komme mere ud blandt mennesker, fortæller Maria Sebens.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Jeg har muligvis kræft