'De unge mødre'-Katherina afslører: Er jeg gravid igen?

Den unge mor er blevet spurgt meget ind til sin voksende mave på det seneste, så nu løfter hun sløret for, om hun venter sig endnu engang.

Af Emilie Holm Egebro - 9. oktober 2017 kl. 7:25

Det kom som noget af et chok for de fleste, da ‘De unge mødre’-parret Peter og Katherina Søborg tidligere på sommeren annoncerede deres skilsmisse efter tre og et halvt års ægteskab. 
Flere har dog stillet spørgsmålstegn ved, om parret er sammen igen efter at have set Katherinas voksende mave.
– Selv ekspedienten i den lokale købmand, hvor min mor bor, har spurgt, om jeg er gravid. Men hvis du ser mig og spekulerer på, om jeg er gravid, så er svaret nej. Jeg er IKKE gravid! Jeg er bare tyk, afslører Katherina på hendes og Peters blog.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det gik til, da Peter og Katherina blev gift.


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-forældrepar beskyldt for socialt bedrageri: Nu svarer de igen
– Efter vi flyttede hertil er min vægt steget. Ikke bare lidt, men som i ret heftigt. Hvis omstændighederne havde været anderledes, så havde jeg ikke taget på. Alt forandrede sig- inklusiv min vægt, da jeg søgte trøst i alt for meget junk. At jeg ingen stop-knap har, udover kvalme, betød, at tallene steg hurtigt, fortsætter hun.
Katherina afslutter med at fortælle, at hun har fået det bedre, efter hun er startet i skole, så nu føler hun, at hun er klar til at komme igang med at smide de ekstra kilo.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter efter skilsmissen: Her er konsekvensen
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna er tilbage med ekskæresten