Ung mor viser tvillingemaven frem: Sådan går graviditeten

‘De unge mødre’-deltageren kan begynde at se en ende på tiden som gravid.

Af Jonas Sand - 9. februar 2017 kl. 19:25

Ceci Luca, der medvirkede i ‘De unge mødre’ under navnet Line Cecilie, afslørede sidste år over for Realityportalen.dk, at hun var gravid med tvillinger – en dreng og en pige. Den unge mor er i øjeblikket syv måneder henne – 29+4 – og hun kan så småt begynde at se en ende på det.
– Det går rigtig godt. Min mave vokser, og jeg mærker dagligt masser af liv. Den (maven, red.) er lidt tungere at bære rundt på denne gang, hvor der er to babyer derinde. Men jeg tager det som en oplevelse, og jeg glæder mig til snart at få dem i mine hænder i stedet for, siger den unge mor med et smil.
– Min krop var (sidste gang, red.) ikke så besværet, når jeg for eksempel skulle have sko på. Maven er lidt større og sidder godt fast, og det kan mærkes i benene, når man går op af bakke eller trapper.
LÆS OGSÅ: Louise Brylle: Sådan går graviditeten
Håber på naturlig fødsel
Når ‘De unge mødre’-deltageren senere på året bliver mor igen, håber hun på, at det sker naturligt. Men hun ved, at det godt kan ende med kejsersnit, som det ofte gør ved tvillingefødsler.
– Planen er, at jeg selvfølgelig selv skal prøve at få babyerne ud, men det er svært at planlægge en tvillingefødsels forløb præcist. Så jeg krydser fingre og håber på det bedste, siger Ceci Luca.
– Jeg tror, at jeg er så afklaret, som man være, med at det godt kan gå hen og blive et akut kejsersnit. Jeg frygter det ikke, men jeg ønsker helst at gå vejen uden om, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Gravid ung mor efter indlæggelse: Nu kan jeg nyde min graviditet
Snakker om navne
Ceci Luca og kæresten har stadig et par måneder at løbe på, inden de skal have sig lagt fast på to navne. Og selv om det flere gange har været samtaleemnet hjemme hos dem, så er det endnu ikke helt på plads – selv om de dog har et par favoritter.
– Vi har snakket om navne mange gange, og der er to navne, som hele tiden får os til at stoppe op. Men intet er sikkert, så vi holder det hemmeligt lidt endnu, siger den unge mor.
Men selv om navnene altså endnu ikke er helt på plads, så glæder ‘De unge mødre’-deltageren sig i den grad til, at de to små babyer kommer til verden.
– Jeg husker følelsen af at få Lucas i mine arme for første gang. Så jeg kan godt lide tanken om den følelse gang to, fortæller hun.
Se alle billederne af Ceci Luca i galleriet over artiklen og hvis du har lyst til at gense hende i ‘De unge mødre’, så har du nu muligheden for det.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Snart kan du se ALLE afsnit af ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.