Oscar Bjerrehuus afslører ny kæreste

Amors pil suser om ørene hos Oscar Bjerrehuus.

Det er officielt! Oscar Bjerrehuus har fået sig en kæreste.

Den 22-årrige model fortæller, at han spurgte sin udkårne på helt gammeldags manér, da han besluttede sig for, at de to skulle være rigtige kærester.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca taler ud om sin vægt: Jeg fejler faktisk noget

- Med den kæreste jeg har nu, der ville jeg gerne have afklaret, at vi var kærester, og så gik det op for mig, at jeg ikke havde spurgt en person, om vi skulle være kærester, siden jeg var 15 år gammel. Så havde hun en bog, som hun tegnede i, og så skrev jeg bare helt gammeldags med ja eller nej. Det var lidt grineren at lave, fortæller Oscar i programmet 'Flaskehalsen peger på' på DRLyd.

Noget tyder dog på, at romancen har været i gang i et stykke tid. Da Her&Nu mødte Oscar på Roskilde Festival ville han ikke helt fortælle om sit kærlighedsliv.

- Det ved jeg ikke, det kan jeg ikke svare på, grinte han dengang.

I programmet åbner han også op om, hvordan han førhen har haft svært ved at tale om alt det sårbare.

- Jeg har til tider haft virkelig svært ved at fortælle folk, hvordan jeg egentlig har haft de med ting. Det er noget, jeg føler, jeg er blevet meget bedre til. Med venner eller familie eller kærester har jeg tit haft en boble, der har været en form for at forsvare mig selv for ikke at vise for meget og være sårbar, siger han ærligt.

Hvem den nye kvinde i hans liv er vides ikke endnu, men måske hun kan bløde lidt op i følelserne hos Oscar. Du kan se programmet, hvor Oscar fortæller om romancen, HER.

LÆS OGSÅ: Vraget i 'Vild med dans'