Lars Skærbæk Løvendahl (Foto: Peter Refsgaard/Snowman Productions)

Klippet ud af 'Gift ved første blik': Jeg undrer mig

Lars kan ikke forstå, hvorfor en bestemt date ikke bliver vist på tv.

For tiden ruller den aktuelle sæson af 'Gift ved første blik' over danskernes skærme, hvor vi følger en række par, der vendte den sædvanlige datingproces på hovedet og bliver gift, før de har lært hinanden at kende - ja, overhovedet set hinanden.

LÆS OGSÅ: Cengiz i vildt projekt: Har brugt en million

Artiklen fortsætter under videoen.

Kameraerne følger de seks par i de efterfølgende fem uger, og det efterlader naturligvis tonsvis af materiale i kassen, mens kun i alt otte timer af dem når hele vejen til tv-skærmen.

Derfor er der da også en del, der er klippet ud af programmerne, og det er, hvad snakken falder på i ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', der udgives i samarbejde med HER&NU/Realityportalen, hvor Morten Mortensen, Nina Ettrup Larsen og Lars Skærbæk Løvendahl er på besøg.

LÆS OGSÅ: Geggo giver status på barn nummer tre

Sidstnævnte, der i programmet blev gift med Lone Koch, har også fulgt sit eget ægteskab på skærmen.

- Jeg er ikke utilfreds. Jeg synes, det er blevet klippet fint sammen, fortæller Lars, da vært Marcus Eklund spørger ham ind til, hvad han tænker om klipningen.

Det betyder dog ikke, at han er helt enig i den måde, afsnittene er stykket sammen på.

- Der er ting, jeg kan undre mig over efter nogle afsnit, når man nu selv ved, hvad der er sket, forklarer Lars og kommer med et eksempel:

- Lone og jeg havde en fantastisk date i forrige program i Athen, hvor vi virkelig hyggede os med vin, madlavning og grin, og der blev vist nul sekunder fra det. Det kan jeg godt undre mig over. Hvad er det, de vil vise? Vil de gerne vise os som de stille og kedelige Ikea-typer?, siger Lars, der slår fast, at han slet ikke er en sådan type, og Karla, Lars' datter, der også er til stede i studiet, giver sin far ret.

LÆS OGSÅ: Ulykkelige Philine: Jeg er skuffet og ked af det

Lyt til hele afsnittet herunder eller der, hvor du normalt hører podcast.