Efter chokerende "Robinson"-exit: - Det var megadumt

Drømmen brast for Adam Sandgaard, der måtte forlade ekspeditionen efter et overtal af ørådets stemmer imod ham.

For Adam Sandgaard, der tidligere er kendt som bejler i TV 2-programmet "Bachelorette", var det en stor drøm at være med i "Robinson Ekspeditionen". Men drømmen brast altså på dag 16, hvor Adam røg ud til et flertal af ørådets stemmer.

- Da jeg får første stemme, tænker jeg, at det bare var Dana (der stemte på mig, red.), men da jeg så får anden og tredje stemme, kan jeg mærke, at hele min verden bare går under, fortæller Adam til HER&NU/Realitypanelet. 

Det var da også helt uventet for ham, at det hold, som han selv havde samlet i et tidligere afsnit, skulle gå bag om ryggen på ham. 

- Det kom helt sikkert som et chok, lyder det fra Adam, der tilføjer:

- Jeg så mig selv som en stærk del af holdet, så jeg syntes, det var megadumt, at de valgte at smide mig ud. 

Dét har jeg lært

Selvom Adams rejse i ekspeditionen er slut nu, har oplevelsen fået ham til at kigge lidt indad. 

- Jeg har lært at lade folk snakke ud, hvis de har et vigtigt input - også selvom man er ihærdig og har lyst til bare at komme i gang med det her (med "Robinson"-dysterne, red.), siger Adam.

LÆS OGSÅ: I en travl hverdag har Neel Rønholt lært noget vigtigt af sin mand: ”Det tror jeg gør, at vi aldrig vokser fra hinanden”

Til trods for, at hans ihærdighed måske har været medvirkende årsag til, han røg ud af ekspeditionen, fortryder Adam ikke noget. 

- Jeg fortryder egentlig ikke noget, og jeg var også ret afklaret, efter jeg røg ud. Jeg er glad for alle de ting, jeg har opnået i løbet af ekspeditionen, slutter han.