Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

Umut og Jenna er bestemt ikke enige om, hvad der er passende opførsel på Det Kongelige Teater.

Af Lykke Buhl - 26. oktober 2019 kl. 10:55

De, der så ‘Vild med dans knækker cancer’, bemærkede måske, at Jenna Bagge for første gang fik nok af dansepartneren, tv-kokken Umut Sakaryas eskapader.

Umut & Jenna i en pasodoble til ‘Vild med dans knækker cancer’ (Foto: James Thisted).


Efter parret havde danset deres pasodoble, der scorede dem deres første femtal fra dommerne, skulle de som vanligt smile til kameraet for at charmere seerne for de sidste stemmer, mens Sarah Grünewald læste deres SMS-kode op.
Her gav Umut sig til at hive ned i trøjen for at blotte sin store brysthårspragt. Det blev kvitteret med et resolut rap over nallerne fra dansepartneren Jenna, der fastholdt sit store smil, mens Umut trak hænderne til sig igen.
LÆS OGSÅ: Nervøs Lea Kessler til ‘Vild med dans’: Første aften uden baby

“Jeg føler mig stødt og krænket på samme tid”

Da Realityportalen spørger ind til episoden, viser det sig, at det er et ganske betændt emne for danseparret.
– Vi har aftalt ingen brystvorter, forklarer Jenna om, hvorfor hun straks jog Umuts hænder væk, da han trak lidt for langt ned i trøjen.
– Jeg synes, man skal være meget præsentabel, tage sit bedste tøj på og gøre sig umage og royal, når man er på Det Kongelige, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Nicolai bliver far uden Silas: Det sker snart
Umut derimod mener ikke, at man skal skjule sin krop, bare fordi man står på en fornem scene til et velgørende formål.
– Det er imod den frie kropskultur. Jeg føler mig faktisk stødt og krænket på samme tid, at jeg bliver stoppet midt i mit moment, hvor jeg ligesom demonstrerer for #freethenipple, om at vi skal se flere damer uden BH, og så kommer du bare, lyder det fra tv-kokken henvendt til sin dansepartner.

Nøgen pasodoble

Faktisk har parret diskuteret hvor meget nøgenhed, der er passende, siden de gik videre fra sidste fredags ‘Vild med dans’.
– Det er jo ingen hemmelighed, at ugen har været en lang diskussion om, hvor meget bar mave, der måtte være på Det Kongelige. Og det her, det var, hvad vi blev enige om, siger Jenna og peger på Umut fuldt tilknappede skjorte.
– Jeg er ikke sikker på, at Danmark er klar til, at du danser en pasodoble nøgen. Det bliver jeg nødt til at sige, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe
Umut medgiver dog også, at det nok mest er hans trofaste følgere og venner, der havde hyldet den beslutning. Men til gengæld har han ikke manglet opbakning til at trodse Jenna og blotte brystet.
– Systuen var meget vilde med, at jeg skulle være i bare bryster! Fordi systuen går også ind for kropsaktivisme, som jeg også bare elsker, lyder det fra Umut.
– Ja, der er jeg lidt kedelig og konservativ, svarer Jenna.
– Man skulle tro, det var dig, der var fra Tyrkiet, og mig, der var fra Danmark, lige når det gælder #freethenipple, spyder Umut.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Ung mor viser nyfødt datter frem

Klar med straf

Selvom Umut har meget stærke holdninger til, at man aldrig skal skamme sig over sin krop eller sine bryster, men i stedet stolt vise dem frem, så trak han alligevel straks hænderne til sig, da Jenna markerede sin utilfredshed med hans ubluhed med et rap over nallerne.
– Jeg hører efter, fordi jeg tør ikke andet, hun slår mig, joker Umut.
Jenna indrømmer da også gerne, at hun ikke er bleg overfor at tager strenge metoder i brug for at få Umut til at makke ret.
– Det her kunne godt ende i en straf. Han har jo fået vokset ryggen, og det kunne nemt blive til maven næste gang, hvis han ikke opfører sig ordentligt, lyder det fra danseren.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne åbner op om kæresten: Det er hjerteskærende