Umut genforenet med Jenna Bagge: Jeg elsker hende jo - Her & Nu

Umut genforenet med Jenna Bagge: Jeg elsker hende jo

Efter det store ‘Vild med dans’-drama er der atter kærlighed mellem kendisrestauratøren og danserinden.

Af Kenth G. Madsen - 30. maj 2020 kl. 12:58

Umut Sakarya har slået dørene op for sine fire københavnske spisesteder efter måneders nedlukning på grund af viruskrisen. For at fejre genåbningen inviterede den skøre og sjove ‘Vild med dans’-deltager sin tidligere dansepartner Jenna Bagge til sin restaurant Guldkroen i Fredensgade i København.
Der stod dejlig stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler på menuen. Jenna fik udleveret en kniv til at hakke persillen ude i køkkenet, mens kokken tog sig af stegningen. Ved spisebordet fyldte Umut så tallerkenen op til randen med det velsimrede og glinsende flæsk. Og så kom chokket.
– Nej tak. Det kan du selv spise, udbrød damen til en skuffet Umut, der synes, han havde prøvet at gøre det så lækkert som muligt.

(Foto: Peter Hauerbach)


LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner: Jeg ser mig selv i Elvira
– Smag nu, se det er dejligt, forsikrede han og dyppede kødet i persillesovsen, hvorefter han tog en bid. Men damen lod sig ikke rokke.
– Jeg spiser helst ikke svine- og oksekød, men jeg er ikke fanatisk. Jeg vil dog gerne smage på det. De andre gange, jeg har været her, har han serveret tarteletter. Og jeg kan da godt spise kartoflerne og persillesovsen, forklarede hun til Umut, der valgte at trække sig i utide fra efterårets ‘Vild med dans’.
LÆS OGSÅ: Familien Beha klar med nyt tv-eventyr

Uenighed om at stoppe

Dengang forklarede den 30-årige kok, at det var en shitstorm mod ham og hans restauranter på de sociale medier og en generel stress, der fik ham til at tage den beslutning. Det var naturligvis en bet for Jenna, der gerne ville have fortsat.
– Vi var jo lidt uenige i starten, men vi blevet gode venner igen. Til gengæld skylder Umut at gøre alt for mig i resten af 2020, mente den blonde danser og fik Umuts fulde accept.

(Foto: Peter Hauerbach)


– Jeg elsker hende jo.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Luksusfælden’-ekspert må flytte fra hjem og droppe drømmerejse
Corona-nedlukningen har kostet Umut et par millioner i tabt omsætning samt ti ekstra kilo på sidebenene efter isolation i hjemmet.
– Under ‘Vild med dans’ mindes jeg at være iført en blå dragt, hvor jeg prøvede at danse samba. Det slog mig ihjel, sagde Umut, mens Jenna også kiggede i bakspejlet.
– Som dansepartner var han umulig. Gjorde du måske alt, hvad jeg sagde?
– Nej… Viljen var der, men når det kom til stykket, så lykkedes det ikke altid, erkendte Umut, der nu er tilbage i sit rette element.
– Jeg elsker at lave mad. Det er jo min sande identitet, så det er skønt at røre i gryderne igen. Jeg vil gerne fremhæve dansk mad, og det holder jeg fast i på mine restauranter, siger Umut.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus
LÆS OGSÅ: Pige eller dreng? Amalie sætter ord på kønnet