Pige eller dreng? Amalie sætter ord på kønnet

Amalie har ét altoverskyggende ønske til sit kommende barn.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. maj 2020 kl. 8:55

I begyndelsen af maj kunne Amalie Szigethy afsløre, at hun skal være mor for anden gang, og at 3-årige Josephine dermed skal være storesøster. Det gjorde hun med et post på Instagram og ordene: Må du altid vide, lille dig, at du var ønsket, længtes efter og bedt om, og du vil for evigt være elsket.
LÆS OGSÅ: Amandas opgør: Nu får i ærlige billeder og uperfekte vinkler
Spørgsmålet er, om det bliver til en lillesøster eller lillebror, og nu sætter Amalie ord på, hvad fordelene ville være ved at få henholdsvis en dreng eller pige.
– Ville elske at få en dreng. Han ville i hvert fald vide, hvordan piger skal behandles, med to piger i sit liv allerede. Men en pige ville også være fantastisk, så skal vi ikke ud og købe nyt legetøj. Og søstre har altid sådan en stærkt bånd, skriver Amalie i en story på Instagram.
LÆS OGSÅ: UHH! ‘X Factor’-stjerne løfter sløret for ny kæreste
Dog er hun lykkelig, hvis bare barnet er sundt og raskt. Så betyder det ikke så meget, hvad kønnet bliver.

Anderledes graviditet

Amalie har de første tre måneder af sin graviditet døjet med kvalme, men nu har den endelig sluppet sit tag. Kvalmen havde hun også i sin første graviditet, men der er andre punkter, som adskiller sig fra dengang, hvor hun ventede Josephine.
LÆS OGSÅ: Vildt ‘Paradise’-drama: Hvorfor har du skrevet til min kæreste?
– Nogle gange glemmer jeg helt, at jeg er gravid, fordi alt min opmærksom hed går til Josephine. Første gang gik så langsomt, og jeg husker, jeg talte hver eneste dag. Nu tæller jeg nærmest kun uger. Jeg bliver naturligvis mindet om det, når jeg går forbi et spejl.
LÆS OGSÅ: Se billederne fra ‘Paradise’-Annas tid med spiseproblem: Det er ikke det værd!
‘Forsidefruer’-baben har svært ved at forstå, at hun om nogle måneder er mor til to, men det føles fantastisk for hende, og hun kan næsten ikke vente, til hun har den lille i sine arme.