HER ER DATOEN: "Til middag hos" er tilbage

Om kun tre uger er programmet tilbage på skærmen.

"Til Middag Hos" er tilbage, og hver uge inviterer fire kendte danskere os på skift indenfor til en dyst på madlavning, underholdning og værtskab i håbet om at skabe den mest originale og ekstraordinære aften, som sikrer sejren og præmien på 10.000 kroner til et velgørende formål.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea risikerer fængsel: Har en plan

I den nye sæson kommer vi med helt ind i stuerne, når vi blandt andet skal hjem til tv-personlighed Linse Kessler på Bryggen, hvor hun åbner op for, hvordan hun kun har 161 kroner om dagen at leve for. 

Hos paradisoen Sinan Türkmen lyver han iskoldt om maden, men han er til gengæld ærlig om et overfald, han blev udsat for. Kendisfrisøren Dennis Knudsen inviterer indenfor både i sin luksusvilla i Korsør og i sit livs største fejltrin, fadæsen på Molslinjen. 

LÆS OGSÅ: Thomas Evers udfordret under “Vild med dans”: Jaloux kæreste

På Sydsjælland byder filmproducent Peter Aalbæk Jensen sine gæster på en hjemmedyrket middag, og de byder ham på en ophedet debat, hvor han må forsvare, hvorfor han er stolt over at være formand for en sammenslutning af krænkere.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt debuterer som DJ: Nu forklarer hun

Vi ser en ny side af den ellers temperamentsfulde "Paradise"-babe Vivi Bach, når hun åbent og ærligt fortæller om sit selvmordsforsøg, mens Jackie Navarro ikke lægger fingrene imellem, når hun fortæller om sin fejde med Janni Ree, som hun har politianmeldt for æreskrænkelser.

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsen kæmper med to modstridende sider af sig selv: ”Jeg har arbejdet med det hele mit liv”

Der er med andre ord masser på spil, når kendisserne disker op med middag.

Den nye sæson af "Til middag hos" har premiere den 28. oktober.