Genopliver 'Sommer i Sunny Beach'

Hvis man elskede 'Sommer i Sunny Beach', er der godt nyt.

Den opmærksomme følger har helt sikkert bemærket, at der har været gang i noget med et kamerahold denne sommer i Magaluf, hvor Nikolaj Hvidman er chef for guiderne hos DUF-rejser. Kæresten Anne Plejdrup har også været med, og de har fået besøg af en lang række kendisser.

LÆS OGSÅ: Gravide Amanda Sascha udskyder bryllup

Til denne uges præsentation af efterårets programmer på Viaplay blev det afsløret, hvilket program der er tale om. Og det er genoplivningen af en vaskeægte reality-klassiker nemlig 'Sommer i Sunny Beach'.

Denne gang er titlen 'Sommer i Magaluf', og der er både nogle ligheder og nogle forskelle i forhold til programmet fra 2010.

- Det følger jo sommeren gennem mine og Nikolajs øjne - nok lidt mere Nikolajs og hans lederrolle, så det er både det her med den seriøse side, man ser af os, men det er også alt det her fest og farver og guider, men det er lidt en nyfortolkning, fortæller Anne, og Nikolaj supplerer:

LÆS OGSÅ: Maria Fantino: Det er det værste ved at lave 'X Factor'

- Ja, og 'Sommer i Sunny Beach' var jo meget underholdnings tv i den forstand, at det også omhandlede om at se folk fucke op hele tiden, og det skulle være tosset hele tiden, hvor 'Sommer i Magaluf' er meget mere det her med, at folk skal udvikle sig, og folk skal have en fed sommer, fortæller han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Dybvad er tilbage

- Det handler ikke om, at folk skal save sig ned og bolle til højre og venstre. Men man skal faktisk også få noget ud af en sommer i Magaluf, og man skal tage det med videre, at man har lært noget af det.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-par afslører: Vores børn får løn

Til præsentationen blev der vist et klip fra programmet, hvor man kunne se Nikolaj give guiderne en gedigen opsang og kalde dem elendige. Det viser en mere seriøs side af den festglade fyr, og det er han rigtig glad for.

- Jeg er ikke altid den festglade Nikolaj, jeg er også bare en seriøs en, der gerne vil fremad og gerne vil starte nogle forretninger. Jeg har meget fokus på business generelt, så det er fedt at få lov til at vise den sande Nikolaj også, fastslår han.

LÆS OGSÅ: Janni gør rent bord: Skiller de dårlige mennesker fra

Parret håber, der er en god balance i programmet mellem det sjove og det seriøst, og så glæder de sig til at vise, hvordan livet i Magaluf er, og hvordan man på sådan en uge kan få en pause fra alle bekymringer i hverdagen og bare nyde livet og have en fest i smukke omgivelser.

I sæsonens første uge har Nikolaj inviteret en række kendisser til Magaluf - heriblandt Peter Brich, Nynne Larsen og Moster Niller, som hjælper med at skyde sæsonen og programmet i gang og fester med alle gæsterne.

Programmet får premiere til efteråret på Viaplay.