'Love Island'-finalen (Foto: Michael Stub)

Efter store ændringer i "Love Island": TV3 skifter mening

Nu kommer seerne alligevel til at spille en rolle i realityprogrammet.

Der var jubel blandt de mange fans, da TV3 og Viaplay i sommer annoncerede, at seerhittet "Love Island" ville vende tilbage med en sæson 2. Denne gang bliver det dog ikke som et show, der bliver sendt direkte, som man ellers så sidste gang og kan se i udlandet.

LÆS OGSÅ: Frederik Haun i kæmpe brøler: Åbenlys snyd?

Det betyder dog ikke, at seerne ikke får en finger med i spillet, det afslører TV3 i en pressemeddelelse.

- Heldige Superfans af programmet får løbende mulighed for at sætte sit præg på indholdet i programmerne. De får eksklusive klip under optagelserne og skal ud fra dem tage stilling til karaktererne. Dét får undervejs i sæsonen indflydelse på deltagernes videre skæbne i programmet, skriver Viaplay, som netop nu søger de såkaldte Superfans.

LÆS OGSÅ: Går du med dansedrømme, anbefaler Cilia Trappaud, at du gør dette

Og hvad er så Superfans?

- Da "Love Island" først blev lanceret i Danmark, blev det vist på skærmen med kun et døgns forskydelse. Uden det korte turnaround er Superfans-elementet vores seere, der får en finger med i kærlighedsspillet, når de for eksempel stemmer om, hvem de bedst kan lide, hvem der fortjener en nat i "Hide Away" eller bidrager med udsagn til villaens lege, skriver Viaplay og tilføjer:

LÆS OGSÅ: "Gift ved første blik"-Trine: Derfor blev jeg så berørt

- På den måde bliver Superfans inddraget og involveret helt ind i redaktionslokalet.Superfans bliver nøje udvalgt efter en ansøgning og får klip tilsendt, hvorefter de udfylder et spørgeskema, og på den måde er det en helt ny måde at inddrage seerne på i et realityprogram.

Man kan søge om at blive superfan HER.