AFSLØRING: Her er årets 'Vild med dans'-par

En gammel kending gør comeback i jubilæumssæsonen, der inden længe ruller over skærmen.

22. september bliver 'Vild med dans' skudt i gang for 20. gang. Nu har TV 2 endelig bekræftet, hvem der skal imponere på hele Danmarks dansegulv, når jubilæet skal fejres.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt tiltag: 'Gift ved første blik'-Saras særlige krav til Nicklas

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se sidste års vindere af 'Vild med dans'.

En af flere ændringer i år er, at der som bekendt kun er ti par, der skal konkurrere om sejren. Se alle parrene herunder.

LÆS OGSÅ: Pernille blev gift igen på tv: Sådan reagerede eksmanden

Andreas Bo Pedersen & Camilla Dalsgaard

Andreas Bo, der kan skrive både skuespiller og komiker på CV'et har kastet sig ud i et helt nyt eventyr på skærmen. Han skal danse med den professionelle danser Camilla Dalsgaard, som havde sin debut i programmet i 2021.

Andreas Bo og Camilla Dalsgaard

Barbara Moleko & Damian Czarnecki

Sangerinde og sangskriver Barbara Moleko har fået æren af at danse med med Damian Czarnecki, der sidste år debuterede i programmet, hvor han dansede sig til en 4. plads.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: 'Fede forhold'-par er blevet forældre

Barbara Moleko & Damian Czarnecki

Dulfi Al-Jabouri & Malene Østergaard

Skuespiller Dulfi Al-Jabouri, der blandt andet har medvirket i filmene 'Underverden' og 'Krigen', skal slå sine folder på dansegulvet i selskab med Malene Østergaard, der har været fast inventar på gulvet siden 2020, og desuden var med i to sæsoner i 2012 og 2013. Sidste år kunne hun høste sin første 'Vild med dans'-sejr.

LÆS OGSÅ: Højgravid TV 2-deltager: Jeg græd mange tårer

Dulfi Al-Jabouri & Malene Østergaard

Fredrik Trudslev & Jenna Bagge

Influencer og skuespiller Fredrik Trudslev fik sit gennembrud gennem sin YouTube-kanal, og nu skal han altså vise sin kunnen på et dansegulvet - akkompagneret af 'Vild med dans'-veteranen Jenna Bagge, som har lært kendte danskere dansens kunst siden den 2014.

LÆS OGSÅ: Paradiso får eget program på DR

Fredrik Trudslev & Jenna Bagge

Kasper Fisker & Karina Frimodt

Kasper Fisker, der er er tidligere professionel fodboldspiller for blandt andre Brøndby IF, Randers FC og Hobro IK. Han får selskab af den garvede danser Karina Frimodt, der skal lære fra sig for 13. gang i 'Vild med dans'-regi.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Fie store nyhed

Karina Frimodt & Kasper Fisker

Katinka Lærke Petersen & Mads Vad

Skuespiller Katinka Lærke Petersen, der debuterede på landsdækkende tv i DR-serien 'Når støvet har lagt sig' får fornøjelsen af at danse med Mads Vad, som kan bryste sig af at have danset med i 15 sæsoner.

Katinka Lærke Petersen & Mads Vad

Mette Sommer & Morten Kjeldgaard

TV 2-stjernen Mette Sommer, der har kunnet oplevet i datingprogrammerne 'Bachelor' og 'Bachelorette', skal danse med Morten Kjeldgaard, som havde sin debut i sæson 6. Siden 2010 har han været fast inventar i programmet.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso hjælper unge i nattelivet

Mette Sommer & Morten Kjeldgaard

Sebastian Bull & Asta Björk

Skuespiller Sebastian Bull har medvirket i adskillige danske film og serier. Han skal forsøge at danse sig til sejren med kundig hjælp fra Asta Björk, for hvem det bliver sjette tur i 'Vild med dans'-manegen.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst Forelsket'-deltager er gravid

Sebastian Bull & Asta Björk

Soeren Le Schmidt & Mie Moltke

Designer Soeren Le Schmidt har tidligere kreeret kjoler til alt fra kongehuset til 'Vild med dans' - nu får han lov at svinge træbenet med Mie Moltke, der har været med i programmet hele 15 gange hidtil - senest i sæson 17.

LÆS OGSÅ: Så du det? 'Paradise Hotel'-vinder med i nyt DR-program

Soeren Le Schmidt & Mie Moltke

Özlem Cekic & Thomas Evers Poulsen

Özlem Cekic er forfatter, foredragsholder og tidligere folketingsmedlem, i dag generalsekretær for foreningen Brobyggerne, der arbejder for større tolerance mellem befolkningsgrupper. Hun skal danse med den særdeles garvede danser Thomas Evers Poulsen, der - foruden en sæson som dommer - har medvirket i alle sæsoner pånær sæson 8.

LÆS OGSÅ: Niarn alvorligt syg: Nu reagerer han

Özlem Cekic & Thomas Evers Poulsen