Trods hård uge: Støtter mor

Det har været en særdeles hård uge, men pigerne er der for deres mor.

Af Rikke Lynge - 9. september 2022 kl. 20:11

Det har for alle tre Pitzner-piger været en hård uge, men alligevel er de med til fredagens liveshow af ‘Vild med dans’ for at støtte deres mor, Katerina Pitzner, i program nummer 200 af det populære TV 2-program.

For Thalia har det været en hård uge, da hun onsdag mødte op uforberedt i byretten i Roskilde, hvor hun var tiltalt for at køre bil med mobil i hånden.

LÆS OGSÅ: De vinder ‘Vild med dans’

Mødet kom bag på den ældste at søstrene, som kun var oplyst om mødet kort inden, da hun ikke havde fået tjekket sin e-boks. Derfor havde hun ikke en advokat med, og mødet blev  udskudt. Til mødet var Thalia grådkvalt, men det værste har i dag lagt sig.

– Jeg har det godt i dag, jeg glæder mig bare til at se mor performe på scenen, fortæller Thalia til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Utraditionelt bryllup: Nu bliver Pernille Rosendahl og Kristian Jensen gift

Også søstrene Ophelia og Elvira har haft en hård uge, men det er mere på det fysiske plan, hvilken blandt andet kan ses på Ophelias hånd, der var strammet ind i en støtteskinne.

– Jeg har arbejdet i Elviras sommerhus, fortæller Ophelia, der ikke regner med betaling for sin arbejdsskade.

– Det eneste betaling, jeg får, er en pizza, griner Ophelia.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Vild med dans’-vært: Mød ham her

Høje forventninger til mor

Både Thalia og Elvira har selv et ønske om en dag at medvirke i ‘Vild med dans’, mens lillesøster Ophelia har det helt modsat. Alle har de dog høje forventninger til sæsonens midtpunkt fra familien.

– Vi er mega stolte af hende, hun har trænet helt vildt meget. Det er jo enormt grænseoverskridende, det hun gør, jeg kan mærke, jeg er helt nervøs på hendes vegne, fortæller Elvira.

– Men vi er stolte, så stolte, fortæller Ophelia.

LÆS OGSÅ: Det skal parrene danse

Pigerne har da også høje forventninger.

– Jeg håber, mor vinder det hele. Mor er virkelig god til at danse faktisk, hun er meget elegant og har flotte bevægelser, fortæller Thalia.

LÆS OGSÅ: Thalia afviser hjælp fra Elvira