Tina og Thomas efter ‘Fede forhold’: Vi har bedre sex

Ud over at have tabt sig over 30 kilo tilsammen, så har Ebeltoft-parret også fået et fint udbytte af parterapien, som har givet dem et bedre samliv.

Af Kenth G. Madsen - 3. august 2020 kl. 21:00

Det knagede i furerne hos Tina og Thomas Nielsen, men efter at have deltaget i ‘Fede forhold’ sammen med to andre par har de fået gnisten tilbage. De tabte sig i vægt ved hjælp af en diætist, og de fik åbnet op for problemerne med sex og samliv ved hjælp af en parterapeut. Det fortæller parret til HER&NU oven på afslutningen af DR-serien mandag aften.

– Jeg fik aldrig noget sex, men synes da, jeg har en dejlig kone, siger 36-årige Thomas, mens Tina, 41, kigger op med et smil på sin mand fra sofaen i Ebeltoft-villaen, hvor de bor med deres tre børn Sophie, ni, Sarah, syv og toårige Theodor.

Herunder kan du se familien Nielsen foran deres hjem i Ebletoft

Thomas og Tina fra ‘Fede forhold’ med børnene Sophie, 9, Sarah, 7 og Theodor, 2 (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Emil åbner op om mobning: Den sætning skærer stadig i mig

– Vores selvbillede var ikke godt. Jeg har ikke haft lyst. Når man ikke er glad for sig selv, kan man heller ikke være glad for hinanden, men jeg synes faktisk, at vi har fået det bedre. Timerne i parterapi har givet os en værdifuld indsigt og givet os en meget bedre kommunikation, siger hun tilfreds.

En positiv forandring

Tina vejede i starten 91,9 kg og tabte sig 17,2 kilo i forløbet. Hendes mål er at tabe sig yderligere 10-15 kilo, og hun er begyndt at gå og løbe sig til en slankere linje. 183 centimeter høje Thomas kom i mål allerede efter 1 ½ måned, hvor han smed 15,5 kilo af en vægt på 98 kilo. Vægttabet gik så hurtigt, at han med vilje har måttet tage et par ekstra kilo på, da det bedre svarer til hans idealvægt.

Herunder kan du Thomas og Tine efter deres imponerende vægttab

Thomas og Tina har tabt sig x (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

I ‘Fede forhold’ oplevede seerne, at parret sad fast i nogle bestemte rollemønstre, hvor kommunikationen var nul. Med tre børn og hamsterjulet kørende, var det svært at komme ud af.

Folkeskolelæreren Tina var plaget af migræne og stress, bestilte takeaway-mad, fordi hun ikke kunne overskue at lave mad. Thomas blev sat til alt muligt i dagligdagen, fordi hun selv følte sig for hæmmet til at udføre opgaverne. Han sagde sjældent fra, fordi han ville gøre det så godt som muligt og ikke svigte hverken Tina eller børnene. Med andre ord opførte han sig som en meget tålmodig mand, mens Tina bare læssede på og blev mopset, når tingene ikke blev udført.

LÆS OGSÅ: Massiv kritik af klinikken, der laver nye ansigter til realitystjernerne

Men det ændret sig nu. Med vægttabet og bedre kostvaner har Tina samtidig sluppet for migrænen.

– At stille sig frem på TV har været grænseoverskridende. Da vi havde sagt ja til at blive udstillet, så var det også sværere at sige fra overfor det nødvendige med henblik på at nå i mål. Jeg er blevet bedre til at sige fra, og Tina er blevet meget bedre til at gøre ting selv. Hvad vi ikke når i dag, når vi bare i morgen. Vi slapper mere af nu, siger Thomas, der har fået en gladere kone oven på vægttabet.

Tina og Thomas har fået et bedre forhold, efter de deltog i ‘Fede forhold’

Hjemme hos Thomas og Tina fra ‘Fede forhold’ på DR (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘De unge mødre’ vol. 3

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde: Disse programmer har jeg takket nej til