Tina Lund deler detaljer om datterens fødsel i Dubai

Det er kun tre dage siden, springrytteren Tina Lund og den tidligere fodboldstjerne Allan Nielsen blev forældre.

Af Ritzau - 31. oktober 2016 kl. 9:15

Allerede nu er den nybagte mor klar til at dele detaljer om fødslen.
Parrets nummer to kom nemlig til verden under lidt andre omstændigheder, end da Tina Lund fødte sønnen Louis, som i dag er fire år gammel. Det skriver hun på sin blog.
Den lille familie bor i øjeblikket i storbyen Dubai, og det var noget andet for springrytteren at føde der end på et dansk hospital.
– Jeg havde den bedste oplevelse denne gang med min fødsel. Sidste fødsel var jeg i gang i 26 timer, hvor jeg derefter fik at vide, at jeg skulle have kejsersnit. Det var en rigtig hård omgang, skriver Tina Lund, som dog ikke har en finger at sætte på behandlingen, hun fik under sin første fødsel.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tina Lund har født
Deltog selv aktivt i fødslen

Foto: Peter Hauerbach

Tina Lund havde en god fødsel. (Foto: Peter Hauerbach)


Denne gang havde springrytteren dog kun en enkelt jordemor tilknyttet, og til sidst under fødslen fik den 35-årige mor sig en oplevelse, der har sat sig fast for livet.
– Jeg fik til sidst selv lov til at tage hende ud og op på mit bryst. Hold da helt op, det kommer jeg aldrig til at glemme, lyder den rørende beskrivelse fra Tina Lund.
Springrytteren takker samtidig sin mand Allan Nielsen for at være ved hendes side alle 16 fødselstimer.
– Han passede rigtig godt på mig igennem det hele. Jeg var lige lidt nervøs på et tidspunkt, hvor jeg var glad for, at han talte til mig og holdt min hånd, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Højgravide Tina Lund afslører lillepigens navn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.