Thomas Skov: Jeg elsker bryster

Humor og bryster fyldte meget i Thomas Skov’s opvækst.

Af Katrina Rosendal - 23. december 2016 kl. 20:55

Thomas Skov blev for alvor et kendt ansigt som praktikanten i DR-programmet ‘Det Nye Talkshow’ og har efterfølgende medvirket i utallige programmer på DR. Men succesen stopper ikke der for den humoristiske vestjyde, der nu også har udgivet to børnebøger.

-Hvis jeg selv skulle have et par bryster, så kunne jeg godt tænke mig at prøve at have Linses bare en enkelt dag, afslører Thomas. (Foto: Lars E.)


Thomas’ første bog ‘Den store mission’ kom hurtigt til at handle om hans egen opvækst og den evige jagt efter at se nogle bryster.
– Vi gik meget op i bryster dengang, og det gik vi ud fra, at unge drenge også gør i dag, griner Thomas, der ved siden af skriveriet er ansat som tv-vært i DR.
Selvom Thomas nu er fyldt 30 år, er blevet gift med DR-kollegaen Emilie Bruhn og har fået datteren Ellen, står det klart, at han ikke har mistet interessen for bryster.
– Interessen for bryster er stadig intakt, og den er bestemt heller ikke blevet mindre, fortæller han med et smil.
LÆS OGSÅ: Thomas Skov køber hus for mange millioner
Lænket fast til den lille havfrue
Humor har altid været en stor del af Thomas’ liv, og hans humoristiske sans har også været med til at bane vejen for hans karriere.
– Jeg fik ofte at vide i skolen, at jeg ikke behøvede at være sjov, hver gang jeg skulle sige noget. Jeg har altid brugt humor, men nu er det også blevet en del af mit job, forklarer Thomas.
Selvom det at være sjov er en stor del af Thomas’ identitet, så indrømmer han gerne, at det er gået galt for ham nogle gange.
LÆS OGSÅ: Thomas Skov indrømmer: Jeg tabte min datter på gulvet
– Det værste jeg har prøvet, var da jeg lænkede mig fast til den lille havfrue for at forhindre, at hun blev fragtet til Kina. Da politiet kom, kan jeg huske, at jeg tænkte, at den joke nok var lidt over grænsen, og at jeg faktisk fortrød det, forklarer Thomas om episoden, der blev optaget til ‘Det nye talkshow’.
I fremtiden håber Thomas fortsat på at få lov at lave lidt af hvert.
– Jeg håber, at jeg både kan få lov til at lave TV og skrive flere bøger, siger børnebogsforfatteren.
LÆS OGSÅ: Thomas Skov: ‘Paradise’ er cirkus med levende mennesker
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.