'Teen Mom'-stjerne kærester med ny kriminel

Jenelle Evans er intet dydsmønster, og det er hendes nye kæreste bestemt heller ikke.

Af Jonas Sand - 1. oktober 2015 kl. 20:52

Hverken Jenelle Evans eller hendes tidligere kærester har været gode til at holde sig uden for fængslernes murer. Nu viser det sig, at den unge mors nye kæreste også kan skrive sig ind i klubben.
For kort tid siden kom det frem, at hun er blevet kærester med 27-årige David Eason, og det fik i går Jenelle Evans’ eks-mand, Courtland Rogers, til tasterne.
– Jeg håber fandeme, at det er en joke. Sig, at det er en joke. Jeg har siddet i fængsel med ham. Jeg stolede på ham, lød det vredt fra Rogers på Twitter i et tweet henvendt til Jenelle.


LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle deler ud af dagbøgerne
Afslørende dokumenter
Flere har afvist Courtland Rogers’ beskyldninger og kaldt ham en løgner, men ifølge Radar Online er den god nok. Mediet har billeder af flere dokumenter, der tydeligt viser, at de to rigtigt nok har siddet i samme fængsel på samme tid.
Både Courtland Rogers og David Eason sad i Neuse Correctional Institute i Goldsboro, North Carolina. Rogers røg i fængsel den 18. juli 2014 og blev løsladt igen 1. oktober samme år, mens hendes nye kæreste sad inde fra 30. juli 2014 til 1. januar i år.
Noget tyder på, at Courtland Rogers altså ikke er helt tilfreds med, at hans eks-kone nu har fundet sammen med hans gamle fængselskammerat, der blandt andet har domme for indbrud, tyveri og diverse stof-relaterede kriminelle handlinger.
Jenelle Evans er ikke selv noget dydsmønster, og den unge mor ved udmærket godt, hvad der foregår i et fængsel. Det er ikke meget mere end en måned siden, at hun blev anholdt for overfald.
Se flere billeder af Jenelle Evans i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne anholdt for overfald

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.