Spritny dokumentar: Vold og hævn

Kan du ikke følge med, når vennerne diskuterer Johnny Depp og Amber Heard, så er der hjælp at hente i en ny dokumentar på Pluto TV.

Af Henrik Nielsen - 5. juli 2022 kl. 16:55

Fulgte du årets mest omtalte opgør, da Johnny Depp og Amber Heard udleverede hinanden for åbent tæppe, så vil du helt sikkert ikke undvære denne dokumentar.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde folder sig ud i undertøj

Artiklen fortsætter under videoen.

Kan du til gengæld ikke snakke med, når venner eller veninder diskuterer mudderkastningen mellem Johnny Depp og Amber Heard, så har du nu muligheden for at komme ind i kampen.

Sagen blev dækket heftigt via både tv og de sociale medier, men nu er der premiere på en helt ny dokumentar, der forsøger at stykke både forhold og den bizarre retssag sammen i ét program om det tidligere så celebre ægtepar, der nu har skadet begges karrierer.

LÆS OGSÅ: Her er ALLE kampene i ‘Stjerne Boksning’ 2022

Johnny Depp og Amber Heard begyndte som en vaskeægte Hollywoood-historie. Han var 45 år, hun var 22 år.

– Jeg så en ryg og en hals, som vendte sig mod mig – og så var det slut, har Johnny Depp fortalt om den første og umiddelbare stormende forelskelse i Amber Heard.

En forelskede,  der nu har forvandlet sig til konflikt, vold og hævn.

– Jeg knepper hendes lig for at sikre mig, at hun er død, som en udtalelse fra Johnny Depp kom frem under retssagen.

Samtidig blev den feterede skuespiller beskyldt for at slå hende og “så stak han bare sine fingre ind i mig”, som det også lød under den voldsomme retssag.

Titlen på den nye dokumentar er da også “Johnny Vs. Amber: From Love to Hate”.

LÆS OGSÅ: Hvem er den største personlighed på ‘Paradise’?

Efter den første retssag, som Amber Heard nu har anket efter at have tabt sagen, har TMZ produceret dokumentaren, der er fyldt med virale momenter, interviews omkring det celebre pars nedsmeltning i den offentlige retssag og kommentarer fra diverse eksperter.

Dokumentaren har netop haft premiere på ViaPlay og Pluto TV, hvor den kan ses gratis.

Du kan se “Johnny Vs. Amber: From Love to Hate” lige her.

LÆS OGSÅ: Er han far til Fies søn?