Sofie Linde: Graviditeten var ikke planlagt - Her & Nu

Sofie Linde: Graviditeten var ikke planlagt

‘X Factor’-værten er blevet gravid få måneder før den nye sæson, men det var ikke helt efter planen.

Af Jonas Sand - 19. august 2017 kl. 17:05

‘X Factor’-parret Sofie Linde og Joakim Ingversen delte i sidste uge den glædelige nyhed, at parret snart bliver forældre for første gang. Men det var ikke helt meningen, at parret, der blev forlovet i februar, allerede nu skulle tage dette næste store skridt.
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
– Nej, den (graviditeten, red.) var ikke planlagt, men den er velkommen, sagde Sofie Linde med et stort grin, da vi mødte hende til årets Copenhagen Pride, hvor hun er konferencier.
Men selv om det altså ikke var helt efter planen, så har den første tid med et barn i maven være god for tv-værten.
– Det føles jo dejligt (at være gravid, red.). Jeg har haft en nem graviditet indtil videre. Jeg har ikke været ramt af gener eller noget. Heller ikke rigtigt kvalme, så jeg tror, at jeg god til at være gravid, griner hun.
LÆS OGSÅ: Gravide Sofie Linde udskyder bryllup
Kender ikke kønnet
‘X Factor’-værten ville ikke ud med, præcis hvor langt hun er henne, men hun afslørede, at hun efter planen føder i starten af det nye år – inden den næste omgang af DR-talentprogrammet. Men det er endnu uvist, om det bliver en dreng eller en pige.
– Vi ved endnu ikke, hvilket køn det bliver, og jeg ved heller ikke endnu, om vi skal vide det. Det skal man lige gå og gruble lidt over, siger hun og slår fast, at det heller ikke betyder så meget.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Jeg har tænkt meget over det, men jeg er faktisk ligeglad (om det bliver en dreng eller pige, red.). Nu ved vi jo, at begge køn kan spille fodbold, siger hun med et grin med en henvisninger til det danske kvindelandshold, der for nylig vandt EM-sølv i fodbold.
GALLERI: Her er alle ‘X Factor’ skandalerne
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.