Sofie Linde er tilbage: Jeg glæder mig - Her & Nu

Sofie Linde er tilbage: Jeg glæder mig

Efter en lang coronapause er ‘X Factor’ endelig tilbage på skærmen.

Af Kenth G. Madsen - 15. maj 2020 kl. 18:55
I aften kommer der atter fuld drøn på tv-underholdningen, når ‘X Factor’ vender tilbage efter virus-nedlukningen den 6. marts. Siden har showet stået i stampe ligesom resten af verden, men nu glæder 30-årige Sofie Linde sig til igen at styre løjerne på festlig vis.
– Vi stoppede så brat, så det bliver dejligt at se holdet og tjekke ind med dem igen. Derudover glæder jeg mig også til at få afsluttet denne sæson, så den ikke bare flyder ud i vandet, siger værtinden til TV 2.
LÆS OGSÅ: Populært TV 2-program caster lige nu til sæson 2
‘X Factor’ genoptages i en forkortet udgave bestående af tre liveprogrammer på otte dage. På fredag lægges der ud med sange fra musikfilm, og selve finalen finder sted fredag og lørdag den 22. og 23. maj i Brøndby. I sidste uge var det endnu uvist, om der måtte komme tilskuere, som naturligvis er en væsentlig fest-faktor.
Ankerstjernes sammensatte gruppe bestående af Magnus og Aksel har måttet trække sig. Det skyldes, at programmerne falder uheldigt sammen med 19-årige Aksels studentereksamen, så han har truffet det svære valg at droppe talentkonkurrencen. De tilbageværende deltagere, Alma, Mathilde, Ilona, Emil og Smokey Eyes-duoen Cecilie og Morten, er klar til at sole sig i spotlyset efter en lang ufrivillig pause.
LÆS OGSÅ: Luksus fra luften: Se danske tv-stjerners vilde hjem
– Jeg havde selvfølgelig gerne set dem få den fulde oplevelse med flere liveshows og en stor finale i Forum Horsens. Den sidste del af etapen får de i en komprimeret form, men jeg synes, at deltagerne, dommerne og seerne fortjener, at der bliver fundet en vinder af årets ‘X Factor’, siger Sofie Linde.
Modellen med en todages-finale kendes i øvrigt fra den britiske udgave af ‘X Factor’-konceptet.
LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er klar til at udgive sin bog: Det går den rigtige vej nu