Sofie Linde beklager: Jeg har begået en fejl

Nogle vil måske kalde det en fejl i småtingsafdelingen, men ‘X Factor’-værtinden beklager alligevel sin fejl.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. september 2021 kl. 13:04

Det kommer vist ikke som en overraskelse for nogen, at 31-årige Sofie Linde i 2020 var vært på Zulu Comedy Galla og fortalte om, hvordan hun som 18-årig og nyansat hos DR under en julefrokost blev udsat for en seksuel krænkelse af en ansat i huset. Hun beskrev ham som en stor tv-kanon, og historien fik straks MeToo-bølgen til at rulle.

For nylig har en journalist på et medie sat spørgsmålstegn ved Sofie Lindes alder og bestluttet sig for at grave i sagen, der efterhånden ligger nogle år tilbage. Og som den garvede værtinde selv pointerer, så var der noget at komme efter.

Se også videoen, hvor Oh Land fortæller om sin fremtid som dommer i ‘X Factor’…

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kæresten med i ‘Den store bagedyst’

– Nu har jeg haft regnemaskinen fremme. Jeg har været i gemmerne og genlæst tidligere kontrakter – og jeg må erkende; Jeg har begået en fejl, men heldigvis en menneskelig en af slagsen. Jeg har altid været overbevist om, at jeg startede på Danmarks Radio, da jeg var 18 år gammel. Det var jeg ikke. Jeg var 19 år, skriver hun i et opslag på Instagram.

Sofie Linde fortæller, at journalisten har gjort sig umage med at grave i sagen ved at være forbi hendes gamle gymnasium og se på årgangsbilleder samt kontaktet DR jura for at dobbelttjekke hendes ansættelsesforhold.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

At hun dengang til julefrokosten i DR var et år ældre, end hun til nu har troet, ændrer dog ikke på noget.

– Det vil jeg naturligvis gerne beklage – MEN lad mig slå fast, at det ændrer intet ved min pointe i talens budskab. Jeg var nyansat og ung på DR. Jeg har valgt at skrive dette opslag, for forhåbentlig at undgå en evt. storm i et glas vand – og fordi jeg slet og ret ikke orker endnu en omgang i tabloid-ringen, hvor jeg skal forsvare min troværdighed og mine intentioner med talen, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: For første gang: Ditte Julie afslører detaljer om begge brud

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1)

Læs mere om