Slut for Bjerrehuus i 'Vild med dans'

Danske Spils oddssættere vurderer, at semifinalen bliver punktummet for Oscar Bjerrehus og Asta Björk.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. november 2019 kl. 11:58

Oscar Bjerrehuus blev sidste fredag trods færrest dommerstemmer stemt direkte videre til semifinalen. Nu gætter bookmakerne igen på, at han i aften har danset sine sidste danse, mens han stadig er med i konkurrencen om at vinde ‘Vild med dans’.
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
– Oscar Bjerrehuus og Asta Björk er stadig det mest realistiske par til at ryge på fredag. Det siger jeg, selvom vi på ingen måde havde forudset, at Neel ville ryge i fredags, siger Danske spils ekspert Mathias Reimer Larsen.
– Oddssætning handler om sandsynlighed. For at komme i finaleshowet skal man have gode dommerstemmer og gode publikumsstemmer. For de tæller hver 50 pct. Publikums stemmer kan vi kun gisne om, men vi kan se på dommernes, og her er Oscar Bjerrehuus bare bagud i forhold til resten. Derfor giver vi odds 2,00 på, at han og Asta Björk ryger ud, og odds 3,50 på at Coco O. og Morten Kjeldgaard må forlade dansegulvet, uddyber han.
LÆS OGSÅ: Asta og Oscar svarer på kæreste-rygter

Det var et chok, at Neel røg ud

I en pressemeddelelse skriver Danske Spil, at kampen om årets finalepladser aldrig har været mere åben. De oplyser også, at nærmest ingen havde sat penge på, at Neel Rønholt ville ryge ud i fredags, og at man kalder det for en af de mest overraskende udstemninger i mange sæsoner.
Nu står Jakob Fauerby og Silas Holst som favoritter til at vinde ‘Vild med dans’-finalen. Den finder sted den 29. november i Horsens.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-hunk scorer stort TV2-job