'Vild med dans'-hunk scorer stort TV 2-job

Af Nikolaj Vraa - 10. november 2019 kl. 9:54

Med en afsindigt flot pasodoble rundede Christopher Læssøe, 34, og Karina Frimodt, 41, den ottende aften i ‘Vild med dans’ af. Her var danserne klædt ud for at markere den mexicanske Día de Muertos-højtid.
– Temaet er de dødes dag, men der var ikke noget dødt over det der. Det var så lyslevende, det kunne vække en hel kirkegård, sagde en imponeret Nikolaj Hübbe, der ligesom de andre dommere gav parret et 10-tal.
LÆS OGSÅ: Lukas Graham i sorg: Min ven begik selvmord
Men karakteren 40 er ikke det eneste, skuespilleren kan glæde sig over. HER&NU erfarer, at TV 2 har hyret ham som vært på deres nye satsning ‘Den vildeste danser’, som de kalder ”en fræk lillesøster” til ‘Vild med dans’. Her er Sonny Fredie Pedersen, Mille Gori og Silas Holst holdkaptajner i jagten på Danmarks største dansetalenter.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
Læssøe, der senest har kunnet opleves som vært på Kanal 5’s sangkonkurrence ‘All Together Now’, har dog ikke ønsket at kommentere oplysningerne. Han smilede og takkede pænt nej, da HER&NU talte med ham efter ‘Vild med dans’ i fredags. Heller ikke TV 2 ville umiddelbart bekræfte den spændende nyhed.
Optagelserne til ‘Den største danser’ starter efter ‘Vild med dans’-finalen sidst i november, og programmerne skal sendes til foråret.
LÆS OGSÅ: Efter stor skuffelse: ‘De unge mødre’-stjerne venter barn nummer tre