’Singleliv’-babe om kriminel eks: Han er stadig en god far

Selv om man har siddet i fængsel, er man stadig en god far, slår ’Singleliv’-stripperen fast.

Af Jonas Sand - 18. juli 2015 kl. 9:30

Line Pedersen fra ’Singleliv’ – der er programmet bedst var kendt som stripperen Jackie – er blevet mor, og torsdag kunne vi her på Realityportalen.dk afsløre, at faren til hendes barn, Martin Salomonson, i øjeblikket sidder fængslet.
Inden længe bliver han prøveløsladt, men Line slår fast, at hans dom ingen betydning får for hans forhold til deres fælles datter.
– Martin er stadig en god far. Han gør alt hvad han kan for os. Han havde allerede fået sin dom, da jeg blev gravid. Jeg har ingen betænkeligheder ved, at han sidder inde nu, men jeg håber da ikke, det sker, når Victoria bliver ældre og kan forstå det, siger Line til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Singleliv’-Jackie er blevet mor
Martins familie støtter mig

Martin og Victoria (Foto: Privat)

Martin og datteren Victoria. (Foto: Privat)


Line har derfor været alene det meste af graviditeten og tiden efter, datteren kom til verden. Det var naturligvis ikke en tilfredsstillende situation, men ’Singleliv’-baben tager det ikke så tungt.
– Det var jo ikke så godt, at han røg i fængsel, men det er jo, hvad man må forvente, når man bryder loven, fortæller Line, men hun slår fast, at hun ikke har stået med ansvaret alene.
– Jeg har fået god hjælp og støtte hele tiden – både fra Martin og hans familie. Min egen familie har naturligvis også hjulpet til.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Martin jubler: Så skal jeg prøveløslades
Intet ændret
Martin og Line er ikke længere kærester, og derfor forventer hun heller ikke, at der sker de store ændringer, når han til næste måned bliver en fri mand.
– Det er skønt at være alene. Det har jeg selv valgt. Vi er jo ikke længere kærester, så intet er så meget anderledes for mig. Han har stadig været på besøg et par gange om ugen, slutter Line.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Jackies nye kæreste er med på job
 Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.