Simon Makienok: Ibis angstanfald gjorde mig bange - Her & Nu

Simon Makienok: Ibis angstanfald gjorde mig bange

Ibi Makienok har skiftet medicin efter at være blevet hjemsøgt af nogle voldsomme bivirkninger, der har rystet både hende og ægtemanden.

Af Pernille Hahn Hauberg - 4. marts 2017 kl. 14:55

I 2015 fik den tidligere model og tv-værtinde Ibi Makienok konstateret dobbeltsidet nyresvigt. I dag er hun diagnosticeret kronisk syg og må hver dag sluge tre store piller i forskellige farver for at holde sig i live. Det fortæller hun til ALT for damerne.
Tidligere fik Ibi nogle andre piller, der bivirkede, at hun led under angst og halluciationer. Noget der ellers kun rammer én ud af 1000. Forud havde Ibi aldrig oplevet angst på egen krop, og det skræmte det hende.
– At have følelsen af, at hovedet ikke er koblet til kroppen, det er så uhyggeligt. I to måneder fik jeg ti anfald om måneden, indtil jeg sagde, at jeg ikke ville have de piller længere, om mine nyrer så stod af. Jeg skal ikke herfra med sygdom i kroppen og så være skør i hovedet samtidig, tænkte jeg. Det kunne jeg ikke. Og jeg kunne ikke sidde og skrige inde soveeværelset, mens jeg havde Anakin, fortæller Ibi til ALT for damerne.

Artiklen fortsætter under videoen.

Herunder kan du se, Simon Makienok og Anders Lindegaard i morsom duel:

LÆS OGSÅ: Ibi Makienok skrev afskedsbrev til sønnen
Anfaldene skræmte ægtemanden
Ibi blev i sommeren 2014 gift med fodboldspilleren Simon Makienok, og også han var stærkt påvirket af Ibis ubehagelige anfald.
– Jeg var allermest bange, da jeg så, hvordan Ibi var helt ude af sin egen krop, da hun fik sine angstanfald, fortæller Simon til ALT for damerne og kommer med et eksempel på det første anfald, der virkelig rystede ham:
– Det første kom, da vi var i London for et år siden. Jeg vågnede ved, at hun rystede, råbte, talte sort og vandrede rundt helt desorienteret. Jeg fik et chok – det lød, som om hun var blevet sindssyg. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre, for jeg har aldrig oplevet sådan noget før. Men jeg måtte bare holde om hende. Det var sindssygt ubehageligt. Især når det er den, jeg elsker.
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok tvivlede på sit ægteskab
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok afslører: Derfor skiftede jeg navn
Du kan læse hele det store interview med Ibi Makienok i denne uges ALT for damerne.


Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.