Silas sætter datteren Maggie My i første række

Danseren vælger nu at sætte karrieren på pause og gå på barsel.

Silas - Mig, min mand og min kone, Vild med dans
Af Emilie Holm Egebro - 14. juni 2015 kl. 13:50

‘Vild med dans’-vinderen Silas Holst fik i efteråret datteren Maggie My med kæresten Johannes Nymark og vennen Louise Mahnkopf.
Siden da har han haft travlt med ‘Vild med dans’ og musicalen ‘Dirty Dancing’, men nu er det tid til at prioritere anderledes. Nu går han på barsel.
– Jeg glæder mig helt afsindigt. Det bliver en selvbetalt barsel på to måneder. Det bliver skønt og meget tiltrængt. Jeg har virkelig savnet hende, fortæller Silas Holst til BILLED-BLADET og tilføjer:
– Hun udvikler sig så meget i øjeblikket. Får mere og mere personlighed. Det går så stærkt, og det er så vigtigt at være en del af det.
LÆS OGSÅ: Silas savner at have en familie
‘Man skal lære at slippe ansvaret’
Når Silas’ barsel slutter 1. august, starter lille Maggie My i dagpleje. Og selv om ‘Vild med dans’-stjernen tror, at det bliver godt for datteren, bliver det også svært for ham at skulle aflevere hende.
– Hun starter i dagpleje 1. august. Det tror jeg, hun bliver glad for. Hun elsker babyer, og det er nok mere de voksne, der har det lidt svært med det. Men det er fint nok, at man også lærer at slippe ansvaret ind imellem og gøre sige egne ting, selvom vi jo elsker hende over alt på jorden, siger Silas til BILLAD-BLADET. Han fortsætter:
– Hun kan ikke gå endnu, men det nye er, at hun kan klappe. Og Maggie My klapper på alting. På Batman, på bordet, på legetøjet, på alt. Det er, har vi fået at vide, helt normalt, at hun ikke kan så meget andet endnu. Men hun er så til gengæld rigtig god til at klappe.
Silas skal selv i gang med at spille Grease, Hairspray og Rottefælderevy efter sin barsel, så der bliver nok at se til for familien.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Silas Holst udgiver bog
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.