Silas afslører: Har haft hed drøm om dansepartner i otte år

Det nye ‘Vild med dans’-par er lykkelige over, at de er blevet matchet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. september 2021 kl. 19:25

Blandt de 12 par, som inden længe skal danse i ‘Vild med dans’, er Silas Holst og Lise Rønne. De to blev mildt sagt glade, da de mødte hinanden for første gang, og det blev klart, at de skal bruge de næste mange dage og forhåbentlig uger sammen på dansegulvet.

Faktisk gik de 42-årige tv-vært og håbede på, at det ville blive lige præcis Silas, der skulle lære hende at danse.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Eva Harlou fortæller om sin forelskelse til Kenneth Carlsen. 

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par er blevet kærester

– Jeg var lykkelig! Jeg var simpelthen grund-lykkelig. Det var det bedste scenarie, jeg overhovedet kunne forestille mig. Jeg kunne ikke ønske mig noget bedre, jeg synes, det er helt vidunderligt at skulle være på et dansegulv sammen med Silas, siger Lise Rønne, der allerede har tilbragt mange dage i træningslokalet.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Den er helt gal med Nynne

Heldigvis er begejstringen gengældt, for den garvede ‘Vild med dans’-deltager Silas Holst har fået sin drømmepartner.

– Jeg har haft en hed drøm om at danse med Lise Rønne i otte sæsoner. Og nu får jeg lov. Så jeg kunne ikke være gladere. Jeg har altid drømt om at danse med Lise, lige siden jeg startede i det her program, for jeg synes, at det jeg kendte til hende på fjernsynet, kunne jeg virkelig godt lide, og det gad jeg godt at lære at kende, siger Silas Holst, 38, og fortsætter:

– Man skal jo gerne danse med én, som man også synes er rar, og som man er nysgerrig efter at lære at kende, og sådan har jeg det med Lise. Og nu kom hun sgu gående ind ad døren!

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Artiklen fortsættes under billedet.

Lise Rønne og Silas Holst (Foto: Privat)

Lise Rønne er især kendt fra at være vært på ‘X Factor’, som hun var fra 2008 til 2012 og igen i 2021. Hun har også været vært i Dansk Melodi Grand Prix to gange – og så er hun endda blevet tilbudt at være vært på ‘Vild med dans’, hvilket hun takkede nej til.

Men nu skal hun altså alligevel være med i programmet, dog som danser på det populære dansegulv.

‘Vild med dans’ får premiere den 10. september 2021 på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne chokerer med hemmeligt bryllup: Planlagt på tre dage