SE VIDEOEN: Numse-Rasmus i øm duet med 'X Factor'-vært

Rasmus Billing Birnbaum kastede sig ud i en duet med ‘X Factor’-værten Sofie Linde, da han tidligere i dag var mødt op i DR Byen.

Af Jonas Sand - 19. august 2015 kl. 18:25

Som Realityportalen.dk tidligere på dagen kunne fortælle, så var Rasmus Billing Birnbaum – bedre kendt som Numse-Rasmus – mødt op til dagens ‘X Factor’-audition for at prøve lykken.
Her fik han hilst på ‘X Factor’-værten Sofie Linde, som han fik givet “verdens længste håndtryk”, som hun med et smil beskrev det, efter hun havde hilst på ‘Singleliv’-stjernen.
Med kemien var alligevel så god mellem de to, at de kastede sig ud i en øm duet, som du kan opleve i videoen under artiklen.
– Er du fuld? spurgte Sofie Linde efterfølgende Numse-Rasmus, men det kunne ‘Singleliv’-deltageren, som ifølge eget udsagn aldrig drikker alkohol, afvise.
Hvis reality-stjernen ikke går videre alene, kan ‘X Factor’-dommerne måske vælge at parre de to og skabe en ny duo, der er klar til at gå hele vejen.

LÆS OGSÅ: HØR SELV: Kan Numse-Rasmus synge?
LÆS OGSÅ: EFTERLYSNING: Numse-Rasmus søger topløse kvinder
LÆS OGSÅ: CHOK: Ærlig Numse-Rasmus: Håber, jeg ikke vågner op
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.