SE BILLEDET: 'Vild med dans'-stjerne venter barn med kæresten

Den lykkelige danser bliver mor igen senere i år.

Af Nikolaj Vraa - 11. februar 2019 kl. 19:17

Vickie Jo Ringgaard er gravid med sit og kæresten Niels Stausholms første barn. Det bekræfter hun overfor HER&NU.
– Ja, det vil jeg gerne bekræfte. Ellers havde jeg godt nok taget meget på, lyder det med et grin fra den tidligere ‘Vild med dans’-stjerne, der annoncerede den glade nyhed overfor familie og venner fra Sydafrika, hvor hun og Niels netop nu er på ferie sammen med Vickie Jos seksårige datter, Malou.
– Vi venter en lille pige og er alle tre meget glade og spændte på at få en lillesøster, fortæller hun begejstret.
LÆS OGSÅ: Slut efter 13 år: Dropper ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.


LÆS OGSÅ: Ung mor er flyttet sammen med kæresten: Vi elsker det alle!

Danser ikke længere

De sidste par år har Vickie Jo Ringgaard arbejdet for softwarefirmaet FirstAgenda i Aarhus. På grund af dårlig fysisk lagde hun for en del år siden den professionelle dansekarriere på hylden. I 2009, hvor hun vandt “Vild med dans” med Casper Elgaard, ødelagde hun sit ene knæ under træningen og måtte igennem flere operationer. Til sidst var der ingen menisk, og det var knogle mod knogle i knæet.
– Jeg danser ikke mere. Engang imellem er jeg ude og lave et par firmaarrangementer, og det er skønt, men jeg kan ikke blive ved. Jeg er taknemmelig for den tid, jeg har haft. Jeg savner bestemt ‘Vild med dans’, og jeg følger med hver fredag foran skærmen. Min skade gjorde nok, at jeg måtte stoppe, før jeg var klar, fortalte Vickie Jo i efteråret til HER&NU.
Hun afviser indtil videre flere operationer og et nyt knæ. I stedet forsøger hun at holde smerterne nede ved at træne sit knæ.
– Jeg kan mærke det med det samme, hvis jeg ikke får trænet. Så har jeg mange smerter. Det kan godt gøre rigtig ondt. Men jo mere jeg træner, jo bedre går det.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommers store sorg: Mor er død

 

Vis dette opslag på Instagram

 

All 4 of us❤️ #myfamily #sothankful #thebestman #who #loves #respekt #me #being #honest #kind #andloveme #forwhoIam ?? @nielsstausholm

Et opslag delt af Vickie Jo Ringgaard (@vickiejoringgard) den


LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært afslører: Deltagere er allerede på plads!