Slut efter 13 år: Dropper 'Vild med dans'

Mads Vad har valgt at trække sig fra den kommende omgang af TV 2-programmet.

Af Nikolaj Vraa - 7. februar 2019 kl. 10:29

Årets omgang af ‘Vild med dans’ bliver uden Mads Vad. Den 34-årige danser har ellers deltaget uafbrudt hvert år siden 2006 og vundet to gange. Han har dog en god grund til at melde afbud denne gang.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært afslører: Deltagere er allerede på plads!
LÆS OGSÅ: WOW: ‘De unge mødre’-deltager klar til ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende klip med ‘Vild med dans’-stjernen Michael Olesen i ‘Nærkontakt’.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i tvivl om ny sæson
LÆS OGSÅ: Christopher afslører ‘Vild med dans’-hemmelighed
Til maj nedkommer hans hustru, Nana Strand, med deres første barn, og Mads vil derfor gerne have tid til familien.

Mads Vad måtte senest se sig slået i finalen, men han får ikke revanche i den kommende sæson. (Foto: Bo Nymann)


– Jeg har været med 13 år i træk og elsker programmet overalt i hele verden, men jeg har sammen med Nana mærket efter, og det rigtige er, at jeg melder fra denne gang. Jeg kan ikke holde tanken om at skulle være væk fra Nana og vores søn ud. Når ‘Vild med dans’ begynder, er han jo kun tre måneder, siger Mads til HER&NU.
– Jeg har talt med TV 2 og Mastiff, der står bag ‘Vild med dans’, og de kan sagtens forstå det. Jeg ville jo mentalt være væk i op til fire måneder, hvis jeg var med. I stedet holder jeg en lille pause for at være verdens bedste far, fortæller Mads Vad.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vinder afslører: Jeg er single
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-fyr indrømmer: Faldt i søvn under sex