SE BILLEDET: Jackie vil ha' større bryster

Hun var engang kendt som brystbomben, der med sine 600 ml forstørrede bryster gjorde noget af en entre, når hun ankom.

Af Jan Körner - 27. januar 2017 kl. 12:11

For nogle år siden fik Jackie Navarro fjernet implantaterne fuldstændig og gik tilbage til det naturlige look. Men nu er det slut, nu skal der ekstra tyngde på igen.
– Jeg skal have større bryster, fordi jeg har fået tre børn og har fået taget det gamle implantat ud. Så ser det ikke ud, som det plejer at gøre. Så hænger det jo lidt, siger Jackie Navarro til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Thomas Skov: Jeg elsker bryster
Det bliver dog ikke fordums storhed, der vender tilbage.
– Jeg havde 600 ml i før, og nu skal jeg have 225 i. Det er ingenting, men det er stort til mig. Jeg fylder jo ingen ting med mine 48 kilo, siger hun og uddyber, hvad der har fået hende til at træffe beslutningen:
– Jeg har behov for at være kvinde. Jeg er en streg i luften. Jeg har intet fedt på mig efter at have rendt rundt med tre børn. Men det bliver naturligt at se på, understreger hun.

Hun er nu godt skåret, hende Jackie. (Foto: Privat)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LÆS OGSÅ: Verdenskendt stilikon afslører: Jeg fortryder mine falske bryster
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.