SAY WHAT! Er Kardashian-søster tilbage hos ekskæresten efter dramatisk brud?

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima er blevet spottet sammen, men de er ikke kærester – endnu i hvert fald.

Af Jonas Sand - 23. september 2019 kl. 16:58

Det var ikke uden drama, da Kourtney Kardashian, 40, og 26-årige Younes Bendjima gik fra hinanden for halvandet år siden. Efter bruddet langede Younes kraftigt ud efter Karadshian-familien på de sociale medier, mens der var rygter om, at han havde været Kourtney utro.
Det hele faldt dog efter et stykke tid til ro, hvor rygter om en ny romance mellem de to blomstrede op senere i 2018. Offentligt stod de to dog aldrig frem som kærester igen, men nu løber rygterne for alvor hurtigt igen.
LÆS OGSÅ: Derfor droppede Kourtney sin unge kæreste
Daily Mail bragte fredag nye billeder af Kourtney Kardashian og Younes Bendjima, der så ud til at hygge sig sammen. De to gik en tur og holdt hinanden i hånden, hvilket altså igen har fået folk til at spekulere i en romantisk genforening mellem realitystjernen og ekskæresten.
Kourtney Kardashian og Younes Bendjima er dog ikke kærester. Det slår en anonym kilde fast over for PEOPLE.
– De tilbringer tid sammen. Men det er mere som venner. Man kan sige, at de dater lidt, men det er helt sikkert ikke et forhold. De har kendt hinanden i langt tid, og Kourtney har det sjovt med ham. Men hun er ikke glad for at få taget billeder med ham. Hun har forsøgt at holde det privat, lyder det fra kilden.
Tiden vil vise, om deres dates kun bliver ved det – eller om de igen i fremtiden vil kunne kalde sig kærester.
LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!