Derfor droppede Kourtney sin unge kæreste - Her & Nu

Derfor droppede Kourtney sin unge kæreste

Det er en måned siden, at Kardashian-søsteren fik nok og skred fra kæresten.

Af Jonas Sand - 9. august 2018 kl. 15:14

Flere amerikanske medier kunne tidligere på ugen afsløre, at forholdet mellem 39-årige Kourtney Kardashian og 25-årige Younes Bendjima var gået i stykker, og at ‘Keeping Up With the Kardashians’-deltageren derfor igen var blevet single.
Kort efter dukkede der billeder op af Younes Bendjima, der hyggede sig på en ferie sammen med Jordan Ozuna, der tidligere har været kærester med blandt andet Tyga og Justin Bieber. Det fik flere til at spekulere i, om det kunne være årsagen til bruddet, men det er ikke tilfældet.
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiet pudset på Kardashian-søster
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
Det kan TMZ nu afsløre. Ifølge mediet stoppede Kourtney Kardashian forholdet for næsten en måned siden. Da parret i den anden uge af juli kom hjem fra en ferie i Italien, tog Younes Bendjima videre på en anden ferie uden realitydeltageren, og her var han ifølge hende utro, og derfor droppede hun ham, skriver mediet.
Det passer også meget godt med, at Younes Bendjima i juli – kort efter bruddet – skrev en nedladende kommentar på Kardashian-søsterens Instagram-profil, hvor hun havde delt et bikinibillede.
– Er det, hvad du er nødt til at vise for at få likes? lød det korte kommentar, fra ekskæresten, der altså var blevet droppet kort forinden.
LÆS OGSÅ: Bekymret Kim Kardashian tvang Kanye på hospitalet
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne fundet død

Afviste utroskab, men …

Younes Bendjima var tidligere på ugen ude med skarp kritik af de amerikanske medier, der antydede, at han havde været Kourtney utro, og at der altså var noget mellem ham og Jordan Ozuna.
– De vil virkelig gerne have, at jeg skal være syndebukken. Fuck jeres Hollywood-lort. Man kan ikke engang have det sjovt med sine venner længere, skrev Younes Bendjima på sin Instagram Story.
Den forklaring købte hverken Kim Kardashian eller Khloé, der med kommentarerer om, at de havde hørt alle undskyldninger før efterfulgt af Pinocchio-emojis, tydeligt viste, at de ikke troede på ham.
Om Younes Bendjima virkelig var Kourtney Kardashian utro, må indtil videre stå hen i det uvisse, men de to er i hvert fald gået fra hinanden.
LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!
LÆS OGSÅ: Tre måneder efter fødslen: Khloé Kardashian afslører VILDT vægttab