SAY WHAT! Amalie springer ud som minkavler

Det var nok de færreste, der havde set den komme, at Amalie skulle kaste sig ud i at blive minkavler.

Af Emilie Holm Egebro - 11. september 2019 kl. 13:07

Det er ingen hemmelighed, at Amalie elsker at gå med pels. Hun synes, at det er noget af det mest luksuriøse, der findes, men hun får ofte mange vrede kommentarer fra folk, der mener, at det er dyremishandling, når hun poster billeder af sin minkjakke på Instagram.
I Viafree-programmet ‘Der er et yndigt land – med Amalie & Lotte’ tager Amalie og Lotte derfor ud på en gård, hvor bonden opdrætter levende mink. Her skal de selv prøve kræfter som minkavlere, og Amalie og Lotte finder ud af, at det bestemt er hårdt arbejde at opdrætte mink.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet single
– Jeg har ikke lyst til at få bidt min finger af. Det vil jeg ikke, slår Amalie fast i afsnittet.
LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is
LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig
– Jeg er faktisk ret bange for at stikke hånden ned til en mink. Det kan godt være, det er en lille mund, mens dens tænder er meget spidse, lyder det fra en nervøs Lotte.
– Jeg er ikke så bange, da jeg skal putte høet ind, lige indtil det går op for mig, hvor besværligt det er. Så bliver jeg måske lidt bange, erkender Amalie.
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham
Se klippet nedenfor, hvor Amalie og Lotte prøver sig som minkavlere, og se hele afsnittet på Viafree HER!

LÆS OGSÅ: UH! Amalie afslører nyt tv-program med Pyrus