UH! Amalie afslører nyt tv-program med Pyrus

‘Forsidefruer’-stjernen kan inden længe opleves tilbage på skærmen – blandt andre sammen med skuespilleren Jan Linnebjerg.

Af Jonas Sand - 29. august 2019 kl. 19:28

Mens tv-seerne går og venter på, at Amalie vender tilbage til skærmen i den nye sæson af ‘Forsidefruer’, står det nu også klart, at det er ikke er det eneste TV3-program, man kommer til at opleve hende i i løbet af efteråret.
På Instagram fortæller realitydeltageren nemlig, at hun også er en del af den kommende sæson af ‘Til middag hos’. Her står hun sammen med skuespilleren Jan Linnebjerg, der bedst er kendt som Pyrus, og som Amalie med et hashtag afslører, at hun er fan af.
LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie, Gunnvør og Tina i en ophedet diskussion i ‘Forsidefruer’.


LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?
Derudover medvirker ‘Den store bagedyst’-deltageren Ditte Julie Jensen og ‘Vild med dans’-stjernen Mille Funk, løfter Amalie sløret for i Instagram-opslaget.
– Så kan jeg altså godt afsløre, at jeg snart optræder i den nye sæson af ‘Til middag hos’ på TV3 med nogen af disse fine mennesker, skriver hun til billedet.
Amalie er ikke den eneste af ‘Forsidefruer’-deltagerne, som man kan glæde sig til at møde i ‘Til middag hos’. Tidligere er det blevet afsløret, at også Jackie Navarro medvirker i sæsonen. Her skal hun blandt andet lave mad til Tina Lunds mand, Allan Nielsen.
Det vides endnu ikke, hvornår programmet sendes.
LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke
Herunder kan du se Amalies opslag:


LÆS OGSÅ: Realitybabe forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten