Sarah Louise afslører stor bekymring om sin ældste søn

Det er ikke altid nemt at være mor.

Af Louise Vilsbøl - 24. juni 2019 kl. 6:18

Med titlen som mor følger uendeligt mange bekymringer om stort og småt, det kan de fleste mødre nok skrive under på, og det gælder også for kendis-mødre. På sin blog fortæller Sarah Louise Christiansen om en bekymring omkring sin ældste søn, Albert, som er inde i en rivende udvikling, hvor kroppen måske ikke helt kan følge med.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?
– Den her dejlige store dreng på snart syv år har igennem det sidste halve år eller længere tabt flere af sine tænder. De fleste er vokset ud på nær hans fortænder, skriver hun på sin blog og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan ‘De unge mødre’-parret Mikkel og Martinna holder liv i kærligheden.

– Jeg har hele tiden tænkt, at de nok snart skulle komme, men de er stadigvæk ikke dukket op. Og nu har jeg kigget godt og grundigt ind i hans mund, og det ser ikke ud til, at der er noget på vej, så nu er det, at jeg godt kunne bruge jeres erfaring. Er der nogen, der har oplevet, at tænderne aldrig vokser ud?
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Den tidligere ‘Forsidefruer’-babe spørger altså sine læsere til råds, og meldingerne i kommentarsporet er meget blandede. Nogle af følgerne mener, at problemet er meget normalt, og tænderne nok skal komme, mens andre fortæller diverse historier om tænder, de selv mangler som voksne. Den sidste flok beroliger nok ikke Sarah Louise specielt meget, idet der er tale om Alberts fortænder, så det ville være nogle trælse tænder at mangle hele livet.
Se et billede af den søde Albert uden sine fortænder herunder.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise har fået en ny kæreste
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor sagde jeg farvel til ‘Forsidefruer’