Sanne Salomonsen og Lina Rafn: Vi ligner hinanden

De to powerkvinder er DR’s nye duo, og de er bestemt glade for at få lov at arbejde sammen.

Af Kenth G. Madsen - 31. august 2018 kl. 20:55

Sanne Salomonsen og Lina Rafn har begge haft en finger med i spillet i udviklingen af DR’s nye talentkonkurrence, ‘Live – Danmarks nye live-artist’, med Kristian Gintberg i værtsrollen. De tidligere ‘X Factor’-dommere får da også en central rolle som coaches i programmet, hvor målet er er finde frem til nye musikstjerner.
LÆS OGSÅ: Et år efter ‘Gift ved første blik’: Nu skal deltager giftes igen
HOT NEWS: Vildt twist i ‘X Factor’ på TV 2
Sangerinderne har dog også tidligere krydset hinanden på livets landevej:
– Lina og jeg kan spejle os i hinanden. Hun har været ligeså hårdtarbejdende som jeg i karrieren, og vi kender og elsker hinanden, så det skal nok blive skide hyggeligt, sagde Sanne Salomonsen ved præsentationen af den nye talentkonkurrence, der vises første gang live fredag aften på DR1 klokken 20.00.
LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen under ‘X Factor’: Jeg havde det rigtig dårligt
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne scorer job: Det giver plads til musikken

Valgte jobbet på grund af Sanne

Lina Rafn var da også fuld af begejstring ved udsigten til samværet med Rockmama i det nye underholdningskoncept, der produceres af Nordisk Film A/S:
– Pengene for min medvirken har ikke været den afgørende faktor. Jeg sagde udelukkende ja på grund af, at jeg skulle være sammen med Sanne i konkurrencen. Og det er jeg meget tryg ved, fordi hun er en dejlig person, forklarede en ærlig Lina Rafn, der har produceret musik til et af Sannes albums under hendes sygdomsforløb for år tilbage.
LÆS OGSÅ: Blachman er flygtet: Jeg bliver sindssyg
I programmet får liveartister fra hele landet stillet en scene til rådighed, hvor de kan udtrykke sig præcis som de er, og det vil de som regel gøre med eget materiale. Sanne og Lina skal så gennem de næste otte fredage finde frem til Danmarks nye live-artist.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen