Så vildt festede Jackie Navarro i sin ungdom

Der var fest og farver, da Jackie Navarro i sin ungdom rejste verden rundt og festede med de største kendisser.

Af Louise Andersen - 8. september 2017 kl. 11:59

Den nye sæson af ‘Forsidefruer’ har premiere på TV3 torsdag den 14. september.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vært er vild med ‘Forsidefruerne’
Jackie Navarro er ny frue i programmet. Hun er gift med Niels og mor til tre børn, men da hun var yngre gav hun den fuld gas på natklubber i hele verden. Og det gik ikke stille for sig.

– Jeg har virkelig oplevet mange sjove ting og mødt rigtig mange forskellige mennesker rundt omkring i verden. Jeg har været i Saint Tropez, hvor jeg mødte P. Diddy og kom ud på hans gigantiske båd, fordi jeg kendte en diamantfyr. Så sad jeg dér med hans mor, hans bror og deres kærester, fortæller hun, da Realityportalen møder hende i hendes hjem i Rungsted.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Forsidefruer’ vender tilbage med splinterny frue!
Men Saint Tropez er ikke de eneste land, Jackie Navarro har besøgt. Hendes eventyrlyst har taget hende til London, Spanien, Italien, Miami, Houston, Las Vegas og Los Angeles. Og i LA har hun også festet.
– En af mine venner, som havde en natklub i Houston, havde købt 50 Cents hus. Dér holdt vi nytår og sådan noget, siger hun.
LÆS OGSÅ: Chokerede forsidefruer kørte galt på ferien
Jackie blev dog træt af natklublivet og vendte hjem til København, og det er vi glade for, for nu kan vi snart glæde os til at se hende i ‘Forsidefruer’.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Sådan så jeg Amalie før ‘Forsidefruer’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om