Så brutalt var Kardashian-tyveriet - Her & Nu

Så brutalt var Kardashian-tyveriet

Kim Kardashian blev bundet, fik gaffatape på og frygtede for sit liv, da hun var udsat for tyveri i Paris.

Af Louise Vilsbøl - 5. oktober 2016 kl. 08:30

Kim Kardashian er tilbage i USA, efter søndagens brutale overfald i Paris, hvor fem mænd forklædt som politimænd, trængte sig ind i realitystjernens lejlighed. Kim Kardashian er taget til New York, hvor venner og familie er stimlet sammen om hende, hun er nemlig stadig meget rystet og påvirket af situationen.
Og det er ikke uden grund, der er nemlig kommet nye detaljer frem om overfaldet, og realitystjernen blev både truet med pistoler, bundet på hænder og fødder med gaffatape. Senere fik hun håndjern på og gaffatape for munden, da hun tiggede for sit liv og sagde, at hun havde børn der hjemme.
Tyvene placerede hende i lejlighedens badekar og stjal smykker til en samlet værdi af 11 millioner dollars, det skriver E!. Iblandt de stjålne smykker var Kim Kardashians vielsesring og en lige så sjælden ring, som Kanye gav hende måneden forinden.
Der var kun én sikkerhedsvagt på arbejde i lejlighedskomplekset under røveriet, og ham overmandede tyvene. Det har fået folk til at gisne om, hvorvidt der er tale om et insider-job, fordi tyvene har vidst, at sikkerheden var på sit laveste.
LÆS OGSÅ: Truet med pistoler og røvet for millioner
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian utilfreds med sønnens første ord
Veninden gemte sig under røveriet
Under røveriet befandt Kim Kardashians nære veninde Simone Harouche sig også i lejligheden. Hun gemte sig dog i et badeværelse nedenunder, da hun hørte tumulten oppe hos Kim. Simone sendte SMS-beskeder til Kims bodyguard og til søsteren Kourtney.
Efter tyvene var forsvundet med deres bytte, kom Kim Kardashian løbende ned til Simone med gaffatape på benene og bad veninden om at hoppe ned fra balkonen for at komme fri.
Kim Kardashian har endnu ikke optrådt offentligt efter det brutale røveri, men Kanye afbrød sin koncert, da han fik beskeden om, hvad hans kone havde været udsat for, og han er nu ved hendes side.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian tilbage i bikini efter flot vægttab
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.